OPOZICIJI NE SMETA PRIŠTINSKI ZULUM: Orlić poručio - Odvratna Kurtijeva kampanja se vodi protiv srpskog naroda i Vučića

Novosti online

26. 09. 2023. u 10:16

PREDSEDNIK Skupštine Srbije Vladimir Orlić kaže da je govor predsednika Vučića pratio ceo svet, kao i da sukob koji se desio isključivo je krivica Aljbina Kurtija i on želi da nas uvuče u rat protiv NATO-a.

ОПОЗИЦИЈИ НЕ СМЕТА ПРИШТИНСКИ ЗУЛУМ: Орлић поручио - Одвратна Куртијева кампања се води против српског народа и Вучића

Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović

- Kurtijev teror, o tome je mnogo puta govorio i predsednik Vučić. Njegov govor u Ujedinjenim nacijama je pratio ceo svet, a ovaj sukob koji se desio je isključivo krivica Aljbina Kurtija i on želi da nas uvuče u rat protiv NATO-a. Odvratna Kurtijeva kampanja se vodi protiv srpskog naroda i Aleksandra Vučića - kazao je Orlić za Informer TV.

Dodaje i da zajedno moramo da se suprotstavljamo zlu i da budemo ujedinjeni protiv opasnosti koja nam preti, tajkunski mediji i opozicija, koji lažu i bez trunke stida su govorili da je Aleksandar Vučić kriv za sukobe.

- Zajedno moramo da se suprotstavljamo zlu i da budemo ujedinjeni protiv opasnosti koja nam preti. Postoje ljudi koji ne žele dobro Srbiji, koji lažu i bez trunke stida su govorili da je Aleksandar Vučić kriv za sukobe, a to su tajkunski mediji i opozicija. Nikada nećemo priznati nezavisnost lažne države Kosovo i tu se stavlja tačka - rekao je Orlić i dodao:

- Opozicija se nije protivila prištinskom zulumu, već im je bila glavna meta Aleksandar Vučić i narod Srbije, a takođe govore da je tzv. Kosovo nezavisno - zaključio je Orlić.

BONUS VIDEO: MONSTRUOZNO: Poslušajte snimak razgovora kosovskih policajaca dok pucaju na Srbe

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ILIJE NASTASE EKSKLUZIVNO ZA NOVOSTI: Novak Đoković najbolji po svim merilima, sećam se Lepe Brene i šljivovice

ILIJE NASTASE EKSKLUZIVNO ZA "NOVOSTI": Novak Đoković najbolji po svim merilima, sećam se Lepe Brene i šljivovice

NEMA pravog ljubitelja tenisa koji bi mogao da nabraja velikane "belog sporta", a da zaboravi na "rumunskog lakrdijaša" Ilijea Nastasea, originalnog "lošeg momka" tenisa. Nekada prvi igrač planete u ekskluzivnom razgovoru za "Novosti" govorio je o dokumentarnom filmu snimljenom o njemu, srpskom narodu, šljivovici, a neizbežna tema bio je najbolji teniser svih vremena - Novak Đoković.

22. 05. 2024. u 20:00 >> 20:57

Komentari (0)

ILIJE NASTASE EKSKLUZIVNO ZA NOVOSTI: Novak Đoković najbolji po svim merilima, sećam se Lepe Brene i šljivovice