PREDSEDNICA Vlade Republike Srbije Ana Brnabić poručila je u autorskom tekstu da sve zemlje koriste sve svoje resurse da napreduju i dalje se razvijaju, iako su već među najrazvijenijim zemljama sveta.

Miki

14.08.2023. 11:45

Ne zna Savo nista i sve sto kaze je laz koju mu je sastavio neko iz inostranstva koki su protivnici Srbije i njenog razvoja. Ali srecom Srbija ima Anu Brnabic i njenog sefa koji sve znaju i zato zivimo u blagostanju.

Mikica

14.08.2023. 11:48

Gde god postoji koji problem tu je i jedan i jedini i najbolji covek nas predsednik Aleksandar Vucic covek od casti i poverenja i uvek nadje najbolje resenje da sve te probleme resi u nasu korist pozitivno

radijum

14.08.2023. 11:51

Raspravljanje sa Cutom, Savom i ostalima je zaista uzaludan posao. Domen njihovih argumenata ne bi bio dovoljan ni za osnovnu skolu. Na zalost uz pomoc para sa zapada, uvek uspeju da dodju do uha dela stanovnistva koji su daleko od nekih eko osvescenih ljudi, vec su vise opoziciono nastrojeni pojedinci.

Sara

14.08.2023. 11:52

Сава и Ћута добијају новац од страних служби да би кочили развој Србије и опструисали многе важне пројекте. Екологија је њихов параван за узимање пара.

Gordana

14.08.2023. 11:56

Ћута и Саво су опозициони полтрони који добијају новац да опструишу све корисно што у Србији треба да се уради.

Ti

14.08.2023. 12:33

Nažalost, marginalni ljudi , uz inostranu pomoć, sabotiraju sve što je korisno za ovu državu. Nisu oni problem, već većina, koja razmišlja sasvim drugačije u odnosu na njih, što im dozvoljavaju da ih maltretiraju i pokušavaju da nameću njihovo mišljenje. Ako smatraš da je u Srbiji bolje ti nisi " in ", ne pripadaš beogradskoj i srbijanskoj eliti , koja po pravili mora da bude protiv predsjednika, vlade i svega što oni čine. Ne želim da moje razmišljanje bude ili belo ili crno. Biće sivo. Ako je nešto dobro onda je dobro , ako je loše onda je loše.

Snezana princeza

14.08.2023. 12:34

Jedino sto Savo zna, jeste kako da potkopavaju Srbiju i da je cini zaostalom u razoju. Za sve to je debelo placen. Ali dzabe mu pare kada mu je obraz kao djon!

Nebojsha

14.08.2023. 12:39

Neće Savo i njegov gazda da se litijum izvadi dok je SNS na vlasti nego bi hteli da ga dobiju džabe kad budu Savu bez izbora sa ulice doveli na vlast...

Mackica

14.08.2023. 12:47

Ovi lažni ekolozi bi prvo trebali dobro da se informišu pre nego što krenu da komentarisu nesto o čemu nemaju nikakvog pojma. Ovako opet ispadaju smešni.

Plinska svetlost

14.08.2023. 15:59

Da li se dobro sećam da je predsednik Vučić još onda, kada su se održavali"ekološki" protesti rekao da je na molbu premijerke morao da popusti zbog pritiska javnosti i da se, tada, država odrekla litijuma, zarade i napretka? Interes velikih je, naravno, da mali peze, puze i da ih moljakaju za sve, i za mišljenje i za "čačkalice". Nedopustivo je čak i težiti samoodrživosti. To se ne prašta malima. Šapa na mišljenje, sirovine, potencijale, afinitete, intenzitete,...borba neprestana. Veliki traže ropsku poniznost.