VUČIĆ ČEDOMIRU ČUPIĆU: Loše je kada neko želi zlo svojoj zemlji

Novosti online

10. 08. 2023. u 22:05

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić govori večeras u emisiji Ćirilica o svim najvažnijim temama u zemlji.

ВУЧИЋ ЧЕДОМИРУ ЧУПИЋУ:  Лоше је када неко жели зло својој земљи

Foto: Printskrin

Komentarišući tekst iz Špigla, Vučić pojašnjava da su ga nazvali lutkarom koji kontroliše lutke u regionu. Govoreći o izjavi Čedomira Čupića, kaže da je loše kada neko želi loše svojoj zemlji.

- Ja ne želim da vređam gospodina Čupića, prosto je besmisleno. Ali sam obratio pažnju da je rekao kako sam otišao u Prijedor. Pa ja svake godine 4. avgusta odem u neko mesto. To je bilo jedno od prvih mesta gde su izbeglice mogle da stanu, odmore i okrepe se. Ja se ponosim Prijedorom, svojim srpskim rodom, kao što se mnogi drugi ponose svojim imenom i prezimenom. I za mene je Prijedor divno mesto, kao i Beograd, Leskovac, Niš, Novi Sad. Lepši su i od Berlina i Pariza. A u Parizu i Berlinu sam bio više puta nego svi drugi predsednici zajedno. Sa Markonom mogu da pričam kada god hoću, ali ja to ne zloupotrebljavam. Dopisujemo se obično oko ponoći. Ja do kraja godine očekujem velike i važne razgovore sa zemljama zapadne Evrope. Imaću i veliku posetu Kini u oktobru, zbog projekta Pojas i put. Očekuje se i dolazak Putina. Čeka me i put u Mađarsku, a onda i još jedna važna poseta o kojoj ne mogu da govorim, a gde će biti svi lideri iz regiona - kaže predsednik.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (69)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)