UMOBOLNI TIPOVI KAO ŠTO JE BEĆIROVIĆ ZASLUŽUJU ADEKVATAN TRETMAN U PSIHIJATRIJSKOJ KLINICI: Dodik se oglasio na Tviteru

Novosti online

04. 08. 2023. u 16:42

MILORAD Dodik, predsednik Republike Srpske, ošto je reagovao na izjavu Denisa Bećirovića.

УМОБОЛНИ ТИПОВИ КАО ШТО ЈЕ БЕЋИРОВИЋ ЗАСЛУЖУЈУ АДЕКВАТАН ТРЕТМАН У ПСИХИЈАТРИЈСКОЈ КЛИНИЦИ: Додик се огласио на Твитеру

Foto: SNSD

– Takvi umobolni tipovi kao što je Bećirović zaslužuju adekvatan tretman u psihijatrijskoj klinici. Znam direktora psihijatrije u Sokocu, mogu ga preporučiti i sigurno će imati dobar tretman. Treba već jednom da izađe iz tog svog ludila. Dosta ga je više – napisao je Dodik na Tviteru.

Podsetimo, bošnjački politički krugovi u Sarajevu počeli su da napadaju predsednika Srbije Aleksandra Vučića i za ono što - nije izgovorio. To proizilazi iz saopštenja člana Predsedništva BiH Denisa Bećirovića, koji je komentarisao dvodnevnu posetu šefa naše države Republici Srpskoj.

- Vreme je da predsednik Srbije Aleksandar Vučić prestane izbegavati reč suverenitet i počne konkretno poštovati suverenitet države BiH. Sadržaj odnosa bh entiteta sa susednim zemljama može proizlaziti samo iz nadležnosti koje imaju entiteti. Dakle, tim sporazumima ne može se i ne sme zadirati u nadležnost države BiH - istakao je Bećirović. Više o tome čitajte KLIKOM OVDE!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024