"ONI IMAJU DVE OPCIJE..." Predsednik Vučić o ratu u Ukrajini i izborima u Americi

Novosti online

31. 07. 2023. u 09:49 >> 09:52

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić je tokom posete Priboju prokomentarisao i aktuelnu situaciju koja se tiče rata u Ukrajini i izbora u Americi, te izrazio nadu da će se rat uskoro završiti.

ОНИ ИМАЈУ ДВЕ ОПЦИЈЕ... Председник Вучић о рату у Украјини и изборима у Америци

Foto: TANJUG/ TARA RADOVANOVIĆ

- Samo kad bi prestali ovaj rat da vode. Sve se nadam da će morati zbog američkih izbora. Oni imaju dve opcije. Jedna je da napadaju Trampa kroz to da su veće patriote kroz pomoć i podršku Ukrajini, što nisam siguran da će im doneti pobedu - govorim o Demokratama. Druga je da prekinu rat i da se predstave kao ti koji su doneli mir. U tom slučaju slavio bi ih ceo svet. Mesec dana nakon prestanka rata u Ukrajini procvetao bi ceo svet - rekao je predsednik.

BONUS VIDEO: "ZAKLjUČANE" NOVINARKE: Ovo je prava istina šta se desilo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

CELA SRBIJA ĆE TOG DANA BITI UZ SVOG PREDSEDNIKA: Ključan datum za naš narod - svi će biti uz Vučića tokom rasprave o Srebrenici