NOVI INCIDENT U SKUPŠTINI LAŽNE DRŽAVE: Kurti podvio rep

Novosti online

13. 07. 2023. u 16:31

NAKON što je posle današnje tuče između poslanika Samoopredeljenja i DPK nastavljen rad odmetničke skupštine u Prištini, poslanici DPK, DSK i ABK su blokirali parlamentarnu govornicu, tražeći da se sednica prekine, prenosi Koha.

НОВИ ИНЦИДЕНТ У СКУПШТИНИ ЛАЖНЕ ДРЖАВЕ: Курти подвио реп

Foto: Printskrin

Predsednik odmetničke skupštine Glauk Konjufca rekao je da će građani na današnjoj sednici Skupštine proceniti ko je započeo sukob.

Prema njegovim rečima, u interesu svih je da se ova situacija prevaziđe.

- Nastavimo sednicu gde smo stali. Čak je i Aljbin Kurti odustao od svog obraćanja. Građani čekaju da nastavimo normalno. Na izbore idemo kad god hoćete - rekao je on.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (2)

Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost