GENERAL LAZAREVIĆ O SANKCIJAMA VULINU: Ma koliko se trudili da uništite našu slobodu nećete uspeti

Novosti online

12. 07. 2023. u 11:06

GENERAL-PUKOVNIK u penziji Vladimir Lazarević ističe da se udarom na direktora BIA Aleksandra Vulina nastavlja pritisak stranih agentura i domaćih NATO dobošara na Republiku Srbiju.

ГЕНЕРАЛ ЛАЗАРЕВИЋ О САНКЦИЈАМА ВУЛИНУ: Ма колико се трудили да уништите нашу слободу нећете успети

Foto: Jutjub/Kosovo Online

 - Nažalost, udar stranih službi na direktora BIA, Aleksandra Vulina ne jenjava. Cilj agentura zapadnih država je jasan, napadom na gospodina Vulina treba urušiti čitav bezbedonosni sektor Srbije, i na ključna mesta dovesti poslušnike koji će  isključivo raditi protiv interesa otadžbine.

I ovog puta, krajnje podla namera je podržana od strane domaćih izdajnika, dobošara alijanse i kvazi-stručnjaka, ali upravo takvi potrošeni i diskreditovani izdajnici su najglasniji kada treba udariti na svoju državu. Građani Srbije apsolutno znaju ko je Aleksandar Vulin i ko je predsednik Vučić, ko  se bori za Srbiju i srpske interese. Nijedne liste na koje NATO pakt stavlja srpske patriote poput Vulina, nijedane sankcije koje uvodi država koja je 78 dana ubijala našu decu, neće uniziti sve ono što je Aleksandar Vulin uradio za odbrambeni sektor države, za vojsku, porodice poginulih pripadnika, za policiju, a danas i za BIA.

Ma koliko se trudili da uništite našu slobodu, rodoljublje, slobodnu misao nećete uspeti, koje god mehanizme koristili, jer dok je nama Srba poput Vulina i Vučića Srbiji je zagarantovana budućnost i Srbija se savijati neće - poručio je Lazarević.

(Informer)

BONUS VIDEO:

PROTESTI U GRČKOJ: Demonstranti su se okupili ispred Ministarstva rada u Atini

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu