OPOZICIJA POSTAVILA NOVI REKORD - U NERADU I ZABUŠAVANJU: Ponovo "nisu znali" da je u Skupštini radni dan

Novosti online

11. 07. 2023. u 11:16

POSLANICI stranaka bivšeg režima uporno pokušavaju, a i uspevaju, da nadmaše sami sebe. U neradu, zabušavanju i nedolaženju na sednice, naravno.

ОПОЗИЦИЈА ПОСТАВИЛА НОВИ РЕКОРД - У НЕРАДУ И ЗАБУШАВАЊУ: Поново нису знали да је у Скупштини радни дан

Skupština do sada usvojila osam rezolucija o KiM , Foto N. Skenderija

Kao da im sramota na glasanju o ministru Gašiću prošle nedelje nije bila dovoljna, kada se skoro polovina potpisnika zahteva da se glasa o ministru na samom glasanju nije ni pojavila, danas ih je na utvrđivanje kvoruma došlo - manje nego ikad.

Ukupno 17 opozicionih poslanika je ubacilo svoje kartice u skupštinskoj sali: iz DS 3 (od ukupno 10), samo jedna poslanica Zavetnika (od ukupno 8), dvoje iz Zeleno-levog kluba (od njih 5), dvoje iz Moramo-Zajedno (od ukupno 8), 3 iz NADE (od 14), dvojica iz Narodne stranke (od 12), 4 iz Dveri (od 6) i - apsolutno niko iz grupe Marinike Tepić (niko od 15 poslanika).

Pored Tepićeve, ponovo se nisu pojavili "lideri" opozicije Miroslav Aleksić, Srđan Milivojević, Radomir Lazović, Nebojša Zelenović, Vojislav Mihailović, Borislav Novaković, Pavle Grbović... Ukratko: skoro pa bukvalno - niko. Verovatno ponovo "nisu znali" da je u Skupštini radni dan? Ili se sve manje trude čak i da prikriju koliko ih je zapravo baš briga za temu sednice koju su sami tražili.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (125)

IZNENADNA SMRT: Preminuo Danilo Dončić