TODIĆ I SIMIĆ PRED ZGRADOM OPŠTINE LEPOSAVIĆ: Srbi razgovaraju sa komandantom mađarskog kontingenta Kfora (FOTO/VIDEO)

Novosti onlajn

16. 06. 2023. u 11:32

BIVŠI gradonačelnik Leposavića Zoran Todić i član predsedništva Srpske liste Slavko Simić trenutno pregovaraju sa komandantom mađarskog kontingenta Kfora.

ТОДИЋ И СИМИЋ ПРЕД ЗГРАДОМ ОПШТИНЕ ЛЕПОСАВИЋ: Срби разговарају са командантом мађарског контингента Кфора (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: Novosti

Oni se trenutno nalaze ispred zgrade opštine Leposavić, u koju je jutros ušao tzv. ministar uprave i lokalne samouprave Eljbert Krasnići. 

Foto: Novosti

Krasnići je u zgradu opštine ušao tokom smene policije, kako bi održao sastanak sa gradonačelnikom iz redova Samoopredeljenja Ljuljzimom Hetemijem, javlja reporter "Kosovo onlajna", uz informaciju da se ispred samog ulaza u zgradu trenutno nalaze predstavnici Srba koji ovo smatraju novom provokacijom Prištine.

Foto: Novosti

Todić je rekao reporteru da mu je informaciju o ulasku Eljberta Krasnićija u opštinsku zgradu potvrdio komandant mađarskog kontingenta Kfora, koji obezbeđuje sam ulaz u objekat opštine. 

Foto: Novosti

Prema nezvaničnim informacijama, bilo je planirano da u zgradu uđu i zamenica gradonačelnika Dragana Miletić i opštinski odbornici, što okupljeni Srbi smatraju kao moguć pokušaj da budu donete neke odluke mimo volje stanovnika Leposavića, koji nisu ni učestvovali na nedavnim lokalnim izborima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

KNAUS: Francuska i Nemačka blokiraju glasanje o Prištini u Savetu Evrope, Vučić efektno apelovao na Makrona