SANDRA BOŽIĆ: "Narod prezreo neistine Aleksića i njegovog šefa Jeremića"

Novosti online

08. 06. 2023. u 12:21

SANDRA Božić, član predsedništva SNS-a, oglasila se saopštenjem nakon što je poslanik Miroslav Aleksić optužio predsednika Aleksandra Vučića da "zadužuje Srbiju".

САНДРА БОЖИЋ: Народ презрео неистине Алексића и његовог шефа Јеремића

Foto privatna arhiva

- Dok u međuvremenu deli lekcije o odgovornosti, zašto lokalni secikesa Miroslav Aleksić ne razmisli o svojim postupcima kada je sa tastom preko Fonda za unapređenje resursa građana izvukao skoro 700 hiljada evra. Tada nije postojao termin objektivne odgovornosti jer se nalazio na vlasti u opštini kojom je vedrio i oblačio, nameštao tendere, potkupljivao, uslovljavao investitore i očigledno razvijao svoj porodični budžet zajedno sa tastom. Gde je objektivna odgovornost za primanje mita od investitora u vidu stanova na ekskluzivnim lokacijama - zapitala je ona.

Sandra Božić ističe da bi "najbolje bilo da Aleksić pokrene pitanje svoje objektivne odgovornosti za pozivanje na nasilno rušenje ustavnog poretka, s obzirom na to da je organizator skupa na kojem se otvoreno preti predsedniku Srbije vešanjem".

- Očigledno je da Aleksić ovakvo ponašanje podstiče i podržava, te da ubistvo Aleksandra Vučića vidi kao legitiman cilj u gaženju preko leševa do vlasti. Poslednji koji ima pravo da govori o moralu jeste čovek koji ne preza ni od čega da bi ućario koji politički poen u nadi da će svom političkom gazdi Vuku Jeremiću omogućiti mandat za novo haranje državne kase koju su ispraznili do dna. Aleksić radi na istom principu kao i njegov gazda Jeremić, samo što se za razliku od njega kreće sitnim koracima pa bi tako od lokalnog secikese, želeo da postane gospodar Srbije od kojeg zavisi pitanje života i smrti - navodi članica predsedništva SNS-a.

Ona dodaje da "takvom čoveku nije problem da svoju političku karijeru gradi gazeći po leševima, ne skrivajući želju da vidi mrtvu decu predsednika Srbije, ne bi li došao na vlast."

- Ovakvi postupci jasno nam pokazuju da ovakvi licemeri samo zloupotrebljavaju žrtve i koriste svaku priliku da naškode svojoj zemlji. Međutim, u Srbiji se pita isključivo narod koji je prezreo lopovluk i neistine Miroslava Aleksića i njegovog šefa Jeremića, te se neće ponoviti greška kojom su kriminalci  i lopovi vladali Srbijom, uništivši je do temelja - zaključuje Sandra Božić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (27)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!