MIRKOVIĆ: Danas se u Skupštini desilo najodvratnije verbalno nasilje seksualne konotacije od strane Srđana Milivojevića

Novosti onlajn

07. 06. 2023. u 18:49

ALEKSANDAR Mirković, šef odborničke grupe u Skupštini grada i narodni poslanik, oglasio se povodom najnovijeg ispada Srđana Milivojevića u Skupštini Srbije.

МИРКОВИЋ: Данас се у Скупштини десило најодвратније вербално насиље сексуалне конотације од стране Срђана Миливојевића

Foto: Printskrin

"Danas se u Skupštini Srbije desilo najodvratnije verbalno nasilje seksualne konotacije od strane Srđana Milivojevića lidera opozicije i jednog, gle paradoksa, organizatora protesta "Srbija protiv nasilja". 

Nakon što je narodna poslanica SNS Nevena Đurić dobila reč, Milivojević je počeo da uzdiše i grokće jasno uvredljivom i seksualnom konotacijom. 

Ovo užasno ponašanje perjanice opozicije, umesto da osudi, Marinika Tepić je opravdala rečima da joj se on samo obradovao. Neverovatno sramotno. Zašto i zbog čega, bi joj se Milivojević obradovao, ostalo je nedorečeno, ali svima jasno. Ova bruka će se pamtiti zauvek, ali izvinjenje za svoje bolesno ponašanje nikada neće uputiti. Posebna sramota je što su ostale poslanice opozicije gledale u pod i nijedna jedina nije odreagovala i to je licemerstvo opozicionih poslanika o kojem govorimo mesecima i godinama unazad. 

Pozivam poverenicu za zaštitu rodne ravnopravnisti, da se oglasi, osudi ove najprimitivnije napade, vređanje i seksualne aluzije upućene narodnoj poslanici Neveni Đurić od strane Milivojevića, kao i relativizovanje svega ovoga od jedne žene, Marinike Tepić.

Ovaj poslanik je pozivao na ubistvo Andreja Vučića i Danila Vučića, da oni budu pronađeni u šahti, kao Gadafi i ako to nije dovoljno bilo da više ne bude poslanik, nakon današnjeg skandaloznog ponašanja, ostavka je minimum što mora da uradi, ako ima i gram sramote. 

Poznavajući ga, to se neće desiti, jer njegovo ponašanje samo govori, da ne zna ni za čast, ni za obraz", naveo je Mirković.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (10)

DANAS JE DOBAR DAN ZA SRBIJU: Vučić se oglasio sa važnim vestima (FOTO)