VUČIĆ O VEŠALIMA NA PROTESTU OPOZICIJE: Moj posao je da čak i pretnje smrću trpim

Novosti online

04. 06. 2023. u 12:12

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić govoreći o obešenoj lutki sa njegovim likom, koja je nošena na protestima opozicije, kaže da je njegov posao da čak i pretnje smrću trpi.

ВУЧИЋ О ВЕШАЛИМА НА ПРОТЕСТУ ОПОЗИЦИЈЕ: Мој посао је да чак и претње смрћу трпим

Printskrin

- Sit sam tih laži da je to doneo neko sa strane. Imali su vešala svih ovih godina, sada su doneli kako neko završi na vešalima. Moj posao je da takve svinjarije, gadosti trpim. Ja sam predsednik Republike, i moj posao je da čak i pretnje smrću trpim. Ne znam da li se to goni eks oficio, po službenoj dužnosti ili ne. Što se mene tiče to rade svaki dan. Dnevno ima više od 200 pretnji smrću upućenih meni. Kada ste predsednik onda morate da naučite da to trpite - kazao je Vučić.

Vučić kaže da je video mnogo manipulacija, i ističe da nikada nije ljude zvao lešinarima, već političare.

- Laž jedna sustiže drugu laž. Kao da smo protestovali zbog Ivanče, što nije tačno, ili da sam ja bio u rijalitiju. Pa kažu neko je gledao rijaliti pa je ubijao. Čekajte ljudi iz vašeg rijalitija su izašle ubice. Bolje da ne govorim šta mislim, pokušavam da se naučim da se suzdržim od suvišnih komentara. Ja sam otvoren za razgovore. Znam da oni to ne žele, nadaju se u čudo i da će preuzeti vlast na silu, što se neće dogoditi. Svaki dan su im otvorena vrata, na koju god temu hoće da odgovaraju - ističe on i dodaje:

- I da se vratim na pitanje, ta lutka obešenog predsednika Srbije mislim da najbolje potvrđuje diktatorsku prirodu vlasti u Srbiji.

Podsetimo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao je danas manifestaciji povodom obeležavanja Dana Ministarstva unutrašnjih poslova i Dana policije. Nakon manifestacije predsednik se obratio građanima, a više o tome čitajte KLIKOM OVDE!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (151)

OVO JE TEMPIRANA BOMBA Nemci zaustavili autobus iz Bosne i ostali u šoku - odmah isključen iz saobraćaja, putnici se snalazili