POTRESNA SCENA U POSLEDNJEM GETU EVROPE: Devojčice iz Zubinog Potoka se igraju pred bodljikavom žicom, napisale i poruke okupatorima

Novosti online

01. 06. 2023. u 21:56

MALIŠANI iz Zubinog Potoka na Kosovu i Metohiji prinuđeni su da se igraju ispred bodljikave žice kod zgrade opštine u tom mestu.

ПОТРЕСНА СЦЕНА У ПОСЛЕДЊЕМ ГЕТУ ЕВРОПЕ: Девојчице из Зубиног Потока се играју пред бодљикавом жицом, написале и поруке окупаторима

Foto: Novosti

Nakon upada nelegalnih gradonačelnika, a potom specijalaca Rosu i jedinica Kfora, deca koja žive u poslednjem getu u Evropi nisu dozvolila da im tiranski režim stane na put igri.

Devojčice su na betonu nacrtali školice, a ispisali su i poruke posvećene okupatorima: "Idite kući", "Kosovo je Srbija", kao i srca kojima su sve ukrasili.

Foto: Novosti

Podsećamo, u četiri opštine na severu Kosova i Metohije održani su vanredni lokalni izbori, koje su Srbi bojkotovali zbog neispunjavanja dogovorenih sporazuma. Izlaznost je bila 3.4 odsto.

Foto: Novosti

Od prošlog petka Srbima nije dozvoljen ulazak u zgradu i dolazak na radna mesta. Aljbin Kurti pokušava na nasilan način i dugim cevima da preuzme vlast u srpskim opštinama.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (7)

ODREKAO SE TITULE! Novak Đoković objavio gde i kada igra do kraja 2023. godine