META JE SRBIJA! Vučić o pritiscima na našu zemlju - Zagreb, Priština, deo političke Podgorice i Sarajeva žele promenu vlasti u našoj zemlji

Novosti online

28. 05. 2023. u 21:22

ZAGREB, deo političkog Sarajeva, deo političke Podgorice i Priština žele po svaku cenu da dođe do promene vlasti u Srbiji, rekao je predsednik Srbije Aleksandar VUčić u Hit Tvitu.

МЕТА ЈЕ СРБИЈА! Вучић о притисцима на нашу земљу - Загреб, Приштина, део политичке Подгорице и Сарајева желе промену власти у нашој земљи

Foto: Pink Printskrin

- Ne rade oni ovo zbog Aleksandra Vučića. Nisam ja meta. Meta je Srbija - kazao je on i upitao: - Šta mislite zbog čega je neko u Zagrebi ili u Prištini zainteresovan da dođe do svrgavanja vlasti na protestima?

On ističe da se postavlja pitanje zašto je to njihov interes.

- Zato što je Srbija loša? Pa bi Priština i Zagreb želeli finiju, bolju i lepšu Srbiju. Verujete li u to? To bi njima bila samo ona Srbija koja neće da štiti naš narod na Kosovu i Metohiji ili koja ne bi bila regionalno konkuretna, da predstavlja regionalnu krpu i poslednja ekonomska rupa na svirali Zapadnog Balkana kao u vreme Borisa Tadića - rekao je Vučić.

Ističe da će se nastaviti pritisak spolja zbog KiM i nezavisne politike Srbije. Zbog toga će želeti da ga oslabe, tvrdi Vučić.

- Radiće sve što je potrebno da bi mogli da pripremaju za buduća vremena neke druge koji bi služili njihovim interesima - rekao je predsednik.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (130)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?