MARINIKA DIRIGUJE PROTESTIMA: Opozicija izdaje nove instrukcije "poljoprivrednicima" (FOTO)

Novosti Onlajn

18. 05. 2023. u 13:26

POLjOPRIVREDNICI danima protestuju širom Srbije nakon što su predstavnici više poljoprivrednih udruženja u ponedeljak razgovarali u Vladi Srbije sa premijerkom Anom Brnabić i predsednikom Odbora za poljoprivredu i Narodne seljačke stranke Marijanom Rističevićem, a posle sastanka su izjavili da nisu zadovoljni razgovorom jer, kako su rekli, nije ispunjen nijedan njihov zahtev.

МАРИНИКА ДИРИГУЈЕ ПРОТЕСТИМА: Опозиција издаје нове инструкције пољопривредницима (ФОТО)

Foto: Novosti

Predsednik Aleksandar Vučić govorio je posle sednice predsedništva SNS o ovoj temi, rekavši da želi da priča sa svim poljoprivrednicima, ali ne i sa onima koji cepaju srpske zastave i ubacuju dimne bombe u zgrade institucija, misleći na određene predstavnike opozicije.

Međutim, da opozicija diriguje ovim protestima pokazuje i slika sa današnjeg skupa na kojoj se vidi da su ljudi okupljeni oko Marinike Tepić.

Podsetimo, danas je predsednik Vučić nakon otvaranja fabrike Nidek izjavio da će biti skoro 80 milijardi ulaganja u poljoprivredu, a da će premije za mleko biti 19 dinara, dok će povećanje subvencija po grlu biti 40 hiljada dinara.

 

Foto: Novosti

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (45)