"DA SE ZAHVALIMO ZA OPSTANAK SRPSKOG NARODA NA KIM": Pogledajte kako heroji sa Kosova idu peške da podrže Vučića (VIDEO)

Novosti online

17. 05. 2023. u 14:15

GRUPA Srba sa Kosova, njih 23, jutros je od Hrama Svetog Vasilija Ostroškog u Leposaviću pešice krenula ka Beogradu, kako bi prisustvovala skupu jedinstva, 26. maja u Beogradu, na koji je pozvao predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

ДА СЕ ЗАХВАЛИМО ЗА ОПСТАНАК СРПСКОГ НАРОДА НА КИМ: Погледајте како хероји са Косова иду пешке да подрже Вучића (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

- Okupili smo se da damo podršku Aleksandru Vučiću 26. maja na mitingu, 11 nas iz Kosovske Mitrovice, 12 iz Leposavića krenuli smo peške. Nadamo se da ćemo proći sve prepreke i dočekati miting u zdravlju. Ovim putem da mu se zahvalimo za opstanak srpskog naroda na KiM – kaže Tomislav Kostić iz Kosovske Mitrovice.

Pored Srba iz Mitrovice, put Beograda krenuli su i Srbi iz Leposavića.

- Danas po drugi put, kao što smo to uradili 12. aprila 2019. godine, idemo put Beograda, da podržimo predsednika Aleksandra Vučića u njegovom nastojanju da očuva Srbiju, da mu damo podršku, ovo je samo mali gest. Put je dug, ovim momcima poželeo bih puno zdravlja i da stignemo tamo 26. na miting - poručio je Dejan Marjanović iz Leposavića.

Podsetimo, i grupa srpskih mladića iz Kosovskog Pomoravlja krenula je jutros put Beograda, kako bi učestvovali na velikom mitingu 26. maja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (237)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri