VUČIĆ: Ako bude izbora, biće najkasnije u septembru, biće još zanimljivih odluka 26. maja

V.N.

14. 05. 2023. u 11:08

- Za koji dan neću više biti predsednik stranke. Ako idemo na izbore, ići ćemo najkasnije u septembru, to ću sve reći na velikom skupu. Biće 26. maja zanimljivih odluka - rekao je Aleksandar Vučić, predsednik Srbije.

ВУЧИЋ: Ако буде избора, биће најкасније у септембру, биће још занимљивих одлука 26. маја

Foto: Tanjug/Jadranka Ilić

- Za koji dan više neću biti predsednik političke stranke. To ću objasniti na velikom skupu. Ovo vam govorim kao predsednik republike, moramo da znamo u šta sme da ide politika u šta ne sme. Samo da sačekate 26. maj - rekao je Vučić i naglasio:

"Mora da postoje principi, ne može da postoje principi za jednog, a za druge ne. Biće 26. maja zanimljivih odluka, pozivam vas da prisustvujete".

- Mi se nadamo da ćemo imati najveći skup u istoriji, a moguće i da ne bude, videćemo... - rekao je Vučić.

Prema njegovim rečima, ide se na hitan prijem 1.200 policajaca, "uvodimo i psihologe, pedijatre, popravljamo bolnice...".

- Kada je reč o ostavkama? Nisam dovoljno dobro razumeo, uvek sam spreman da razgovaramo, ali ne na ulici. Hoćete o rijalitima? Ako hoćemo da ukidamo, hajde onda svuda da ukinemo rijalitije... - rekao je Vučić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (245)