SRAMNO! N1 iskoristio veliku tragediju za novi napad na Vučića

Novosti onlajn

03. 05. 2023. u 20:16

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić održao je večeras vanrednu konferenciju za novinare povodom teške tragedije koja je zadesila Srbiju, kada je učenik sedmog razreda Osnovne škole "Vladislav Ribnikar" na Vračaru, Kosta K. (14), jutros ubio osmoro dece i čuvara škole, a ranio šestoro đaka i nastavnicu.

СРАМНО! Н1 искористио велику трагедију за нови напад на Вучића

Foto: Printskrin

Iako je Vučić tokom svog izlaganja više puta ukazao na to kako je ovakva tragedija problem čitavog društva i nešto nad čime svi moramo da se zapitamo, a čak i sam kao predsednik Republike predložio deset mera koje bi potencijalno mogle prevenirati ovakve nemile događaje u budućnosti, televizija N1 i ovaj tragičan povod iskoristila je za napad na predsednika Srbije. 

Ovome svedoči tekst objavljen na portalu "N1info", gde su istakli kako je predsednik "javno izneo podatke o plati roditelja i psihološku analizu dečaka".

Foto: Printskrin

Predsednik je tokom konferencije za novinare izneo relevantne podatke o celom slučaju. Takođe, objasnio je da je porodica dečaka koji je počinio masakr dobrostojeća porodica, te da bilo kakvi finansijski problemi unutar porodice nisu mogli biti okidač za ovakav zločin - čime je ovaj slučaj potpuno drugačiji od svega do sada viđenog u našoj zemlji.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (107)

AKO VUČIĆ NE POBEDI, SRBIJU ČEKAJU TEŠKI DANI PO SVIM PITANJIMA... Darko Miličić poslao važnu poruku o aktuelnoj političkoj situaciji (VIDEO)