"CRNA GORA TUGUJE ZBOG STRAVIČNE TRAGEDIJE U BEOGRADU" Abazović se priključio izrazima saučešća povodom masakra u školi na Vračaru

Novosti onlajn

03. 05. 2023. u 16:15

PORUKE saučešća povodom pucnjave u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar", u kojoj je poginulo osmoro dece i radnik obezbeđenja, stižu iz celog regiona.

ЦРНА ГОРА ТУГУЈЕ ЗБОГ СТРАВИЧНЕ ТРАГЕДИЈЕ У БЕОГРАДУ Абазовић се прикључио изразима саучешћа поводом масакра у школи на Врачару

foto: B.D.

Među političarima koji su se oglasili povodom nezapamćenog masakra, našao se i Dritan Abazović, koji je objavom na društvenoj mreži Tviter iskazao podršku u svoje ali takođe u ime Vlade Crne Gore.

- Crna Gora tuguje zbog stravične tragedije u Beogradu. Celi region potresla je tužna vest o stravičnoj tragediji koja se dogodila u OŠ "Vladislav Ribnikar". U ime Vlade Crne Gore i svoje ime izražavam najdublje saučešće porodicama stradalih, a ranjenima želim brz oporavak - napisao je Abazović.

Podsećamo, u pucnjavi koja se jutros dogodila u Osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar“ na Vračaru ubijeno je osmoro dece i radnik obezbeđenja, dok su šestoro dece i jedan nastavnik škole ranjeni i trenutno su zbrinuti u Urgentnom centru i Tiršovoj.

Učenik ove škole Kosta K. (2009) koji se sumnjiči da je izvršio ovaj zločin pronađen je i uhapšen u školskom dvorištu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024