"STIŽE JOŠ INVESTITORA U ŠID, IRIG" Vučić podelio lepe vesti sa građanima Sremske Mitrovice - "Uradićemo i opštu bolnicu"

Novosti onlajn

17. 03. 2023. u 18:54

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić obratio se večeras građanima Sremske Mitrovice.

СТИЖЕ ЈОШ ИНВЕСТИТОРА У ШИД, ИРИГ Вучић поделио лепе вести са грађанима Сремске Митровице - Урадићемо и општу болницу

Foto: Novosti

U centru grada predsednika je čekalo više od 10.000 građana. 

- Uradićemo opštu bolnicu od 17.000 kvadrata jer smo vam to dužni. Stiže još invstitora za Šid, Irig i ostale opštine,a za sve to je potreban je mir i to ćemo očuvati. Svet je drugačije i lošije mesto za život, kao da su svi poludeli, ni sa kim ne možete da razgovarate. Ništa nas dobro ne čeka po tom pitanju dalje, a mi moramo da gradimo zemlju, da povećavamo penzije i plata, da majkama obezbedimo veća primanja, kao i socijalnu sferu. Za to je potrebno da se ne mešamo u sukobe velikih. Srbija je jedna od retkih slobodnih država, tako mala a tako slobodna i za to ste se vi izborili - poručio je okupljenim građanima predsednik Vučić. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (134)