ĐURIĆ: Boris Tadić nije uradio ništa za naš narod

Novosti online

04. 03. 2023. u 14:51

POTPREDSEDNIK Glavnog odbora Srpske napredne stranke Nevena Đurić izjavila je da je bivši predsednik Boris Tadić "hodajući spomenik propasti".

ЂУРИЋ: Борис Тадић није урадио ништа за наш народ

Foto: SNS

Njeno saopštenje prenosimo u celosti:

Hodajući spomenik propasti Srbije i zauvek bivši predsednik Boris Tadić bezuspešno pokušava da potisne evidentne i neosporne poteze svoje štetočinske politike, sopstvenu nebrigu i nezainteresovanost neviđenih razmera za pitanje naše južne srpske pokrajine.

Stvar je kristalno jasna - nije uradio ništa za naš narod, ali je zato itekako brinuo o sebi i sopstvenom opstanku na vlasti. Pamte ljudi sve diletantske poteze koje je Tadić zajedno sa svojim najposlušnijim i najvernijim đakom Vukom Jeremićem povlačio.

Ponižavao je Srbiju i naš narod na svakom mestu, kad god mu se ukaže prilika za to.

Izvinjavao se u ima Srbije za sve i svašta. Klečao, kumio i molio i napravio od naše države slabića prema kome su se svi u svetu odnosili sa podsmehom.

Tražio je da se pitanje tzv. nezavisnosti Kosova samo odloži za par dana kako bi on ostvario što bolji rezultat na izborima. A nakon toga - neka ide tzv. Kosovo, ionako nikada ni pet para suštinski nije davao za to.

Izmestio dijalog o Kosovu i Metohiji iz UN na teren EU.

Učestvovao u fijasku Srbije pred Međunarodnim sudom pravde.

Ukinuo je čuveni Prištinski korpus.

Maksimum njegove "borbe" za našu državu: izdavanje saopštenja koje drugi napišu u njegovo ime, i priprema puta u Rumuniju odakle bi mogao da izigrava hrabrišu dok prištinski separatisti 2008. godine raspračavaju našu državu.

Ovde nije kraj, i nema kraju navođenju svega onoga što je Tadić radio za toplu reč stranaca i njihovo tapšanje po ramenu. Dobro za svoju državu - nikada ništa.

Samo što ne prija njegovom uhu kad to čuje. Pogodila ga je istina koju je premijerka Ana Brnabić o njemu rekla.

Ali, ne samo da će slušati o tome, već mu građani Srbije nikada neće zaboraviti.

Bio je, i ostaće zauvek, najveća bruka i sramota koja je našu državu zadesila. Zato ga je narod poslao tamo gde mu je oduvek i bilo mesto!

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)

DREKA ZBOG POLICAJACA, MUK KADA SE PUCA U DECU: I privođenje pripadnika MUP tzv. Kosova na Jarinju potvrdilo licemerje Zapada