OBRADOVIĆEVA ODGOVORILA BOŠKU: Antidržavnici na sve načine pokušavaju da slome Vučića - lažni patriota optužuje ga za kapitulaciju

Novosti onlajn

02. 03. 2023. u 11:49

JELENA Obradović, član Predsedništva Srpske napredne stranke, oglasila se saopštenjem povodom sramnih navoda lidera "Dveri" Boška Obradovića, u kojima je on pozvao javne tužioce da pokrenu istragu protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

ОБРАДОВИЋЕВА ОДГОВОРИЛА БОШКУ: Антидржавници на све начине покушавају да сломе Вучића - лажни патриота оптужује га за капитулацију

Foto Tanjug

"Antidržavnici na sve načine pokušavaju da slome Vučića u trenucima kada Srbija brani najviše državne interese. U hajci napada, pretnji ubistvom i bezmalo linčovanja predsednika Srbije u NSRS, nastavljaju svoju antidržavničku kampanju pritiscima na pravosuđe, da bez presedana proglasi krivca za sve što su oni, svi zajedno, Srbiji stavili na breme. A krivac im je jedan jedini i to upravo Aleksandar Vučić, koga su već targetirali i proglasili krivim oni sami. Jer Vučić predstavlja glavni bedem u sprovođenju njihovih namera da se dokopaju vlasti.

Lažni patriota optužuje Vučića za kapitulaciju iako predsednik Vučić ništa nije potpisao u Briselu, niti će.

Ali ne mogu antidržavnici iz tzv. snajper koalicije da se pomire sa činjenicom da su upravo oni kapitulirali pred narodnom voljom, kada su državni interesi u pitanju.

Kriv im je Vučić i zato što su oni pustili 1800 terorista iz zatvora sa sve Kurtijem, nemo gledali pogrom Srba i stavljanje bodljikave žice na srpski kućni prag na KiM.

Ali istina je jedna. Narod zna da od takvih lažnih ustavobranitelja većih krivaca za rušenje Srbije nema. Zato i najveće poverenje daje onom ko je nesalomivi štit u odbrani nacionalnih interesa, a to je Aleksandar Vučić", navedeno je u saopštenju Jelene Obradović. 

Foto: SNS

Jelena Obradović

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (294)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)