NIGDE NEĆETE BITI DOČEKANI RAŠIRENIH RUKU KAO U SRBIJI: Predsednik Vučić zahvalio Kini koja je partner ovogodišnjeg sajma turizma

Novosti Onlajn

22. 02. 2023. u 18:45

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić prisustvuje svečanom otvaranju 44. Međunarodnog sajma turizma.

НИГДЕ НЕЋЕТЕ БИТИ ДОЧЕКАНИ РАШИРЕНИХ РУКУ КАО У СРБИЈИ: Председник Вучић захвалио Кини која је партнер овогодишњег сајма туризма

Foto: Printskrin TV Pink

Vučić je poželeo dobrodošlicu svim izlagačima koji će se predstaviti na sajmu i svim posetiocima. 

- Posebnu čast za nas predstavlja činjenica da je zemlja partner ove godine NR Kina - rekao je Vučić i zahvalio se ambasadorki Čen Bo na ogromnom trudu, kao i predsedniku Siju. 

- Zahvalni smo vam na tome što učestvujemo u inicijativi "Pojas i put". Što se zalažete za mir i smete to jasno da izgovorite. Za nas je jako važno što imamo prijateljstvo od poverenja. Hoću da pozovem kineske građane da dođu u našu zemlju i Srbiju. Imaju mnogo toga lepog što mogu da vide. Ali mogu da im garantujem da nigde ni u jednoj drugoj zemlji u Evropi neće biti tako srdačno dočekani, raširenih ruku i otvorenog srca, kao što će ih dočekati u Srbiji. Mi vas čekamo kao najbliže i najdraže prijatelje - rekao je Vučić.

BONUS VIDEO: PREDSEDNIK SRBIJE U KURŠUMLIJSKOJ BANjI Vučić prisustvuje otvaranju rekonstruisanog hotela

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (48)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)