PRE burne rasprave u Skupštini Srbije javnost je bila veoma zaokupljena izjavom predsednika Hrvatske Zorana Milanovića da je "Kosovo oteto Srbiji". Tim povodom u listu "Pečat" svoje viđenje Milanovićeve izjave dao je i glavni i odgovorni urednik "Večernjih novosti" Milorad Vučelić.

Komentari (2)

Ivan Zgrozeni

05.02.2023. 11:56

23. juna 1845. Kongres Teksasa je trazio da Teksas bude anektiran od strane SAD, nedugo nakon sto se odvojio od Meksika. Po cemu je to drugacije od bivsih ukrajinskih regiona?

Desimir

05.02.2023. 12:04

Zoran Milanovic je samo potvrdio kako je oteta srpska teritorija Km znaci 19 nato drzava napalo je suvernu drzavu SRB razaranjem infrakstrutere ubijanje naseg naroda pokusaj teroristickih akcija iz Albanije koja nije uspela i onda nato akcije nato drzava 99 god i to im nije poslo kako su mislili 78 dana agresije onda dolazi do kumanovskog sporazuma i rezolucije 1244 gde pise da granice i suverinitet granice Srbijee nije promenjen i Srbija nista nije izgubila osim ubijanja i razaranja ogromna i sejanje oplemenjenog uranijuma i raznih eksperimenata koji trpimo i danas sada pregovori o cemu kompromis mirno resenje nema od toga nista sa siptarima teroristickih bandi Kurtija i zapadnih lobista Srbija je KM TO JE TO