IZ "ZAVETNIKA" PREŠLI U SNS, NEZADOVOLJNI ZBOG LAŽI: Poslanik i grupa odbornika u Skupštini Grada Beograda promenili tabor

M. Š.

04. 02. 2023. u 06:00

PREDSEDNIK Izvršnog odbora naprednjaka Darko Glišić, na jučerašnjoj konferenciji za novinare, predstavio je nove članove SNS koji su napustili "Zavetnike", nezadovoljni njihovom politikom i incidentima na sednici Skupštine Srbije pre dva dana.

ИЗ ЗАВЕТНИКА ПРЕШЛИ У СНС, НЕЗАДОВОЉНИ ЗБОГ ЛАЖИ: Посланик и група одборника у Скупштини Града Београда променили табор

Foto Tanjug

U SNS su prešli odbornici u Skupštini grada Beograda Stefan Jovanović, Marija Vukmirović, Bojana Sladojević, kao i narodni poslanik Dragan Stojanović.

Glišić je na konferenciji za novinare rekao da su oni s njim kontaktirali, izrazili želju da budu deo SNS, uz objašnjenje da ta stranka ima ozbiljnost i odgovornost za sve svoje postupke:

- Njima je dosta laži i obmana i kabadahijskog ponašanja Milice Đurđević Stamenkovski i njenog supruga Stefana, a ono što je ona pre dva dana radila sa grupom svojih istomišljenika, njihovu odluku je ubrzalo i učinilo mnogo lakšom.

Govoreći o predsednici "Zavetnika", Stefan Jovanović je izjavio da je ona "marketinška marioneta svog supruga":

- Samovoljno donosi sve odluke u vezi sa budućnošću stranke, ne poštujući izabrane organe, niti volju članova. Oni na perfidan način obmanjuju sve građane Srbije i članove svoje stranke, jer je njihova borba za istinski patriotizam samo paravan borbi za lične interese i politikantsku dobit.

Glišić je naveo i da naprednjaci pružaju punu podršku predsedniku Srbije i lideru SNS Aleksandru Vučiću u borbi za očuvanje najvećih nacionalnih interesa zemlje, kao što su mir, stabilnost, očuvanje KiM i srpskog naroda na tom prostoru:

- Pre dva dana videli smo i kako se ruši Srbija u režiji Boška Obradovića, Miloša Jovanovića i Milice Đurđević Stamenkovski.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (79)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri