I PORED pritisaka iz Brisela i Vašingtona, premijer privremenih institucija u Prištini Aljbin Kurti ne samo da se i dalje opire da sprovede dogovor o Zajednici srpskih opština već iznosi i šest uslova za njeno formiranje, a sve "na talasu" podrške Velike Britanije.

miro

04.02.2023. 09:50

Degenerici sa brit. ostrva su ubedljivo najveće zlo na ovoj planeti. Ovaj rat je najveća šansa da nestanu sa ove planete.Gotovo ne postoji zemlja koja bi ih žalila.

5okt kruna Nato agresije

04.02.2023. 17:52

Anglosaxonci su, što reče Ilija Kajtez, predatorska civilizacija ioni se neće smiriti dok ne izjednače broj južnih srba sa severnim (lužičkih). Oni su pobili 5miliona srba (lužickih) i toliko vremena uspesno krili taj zločin.

naranca

04.02.2023. 19:49

''Interesantno je i da se specijalni izaslanik EU za dijalog Miroslav Lajčak u sredu sastao sa britanskim "specijalcem" Pičom, ''------Ko je taj kelner u hote gde je miroslav odseo ?????

Vesna

05.02.2023. 09:43

Britanija je zaboravila kako joj je bilo pod nemackim bombama. Na putu je da svojim neodgovornim ponasanjem to opet oseti, samo bj to ovaj put bile ruske bombe ili BOMBA! A Kurti samo neka slusa Britaniju, gorece i jedni i drugi. Tolika doza potpunog odsustva zdravog razuma i kod " ucitelja" i kod " ucenika". Do svega ovoga doveli su svet Britanci i njihovi isto(ne)misljenici, ne razmisljajuci o posledicama. Putin je samo iskopirao model Kosova i nacin na koji to rade SAD, BG, F, D... I pobedice! On ce udaljiti Nato od Rusije ohohooooo!

Vesna

05.02.2023. 09:48

Odvratni su. Nakaze! Moralne i kakve hoces! Ali postoji protivotrov za takve! Putine, ne staj! Ne pustaj! Kao sto ni oni nisu stali kad su tukli po nama i drugima. Napred Rusijo! Napred braco Pravoslavci!