NASLOVNICE PUNE TUČE I HAOSA: Prištinski mediji slavili opoziciju zbog incidenata koje su pravili u Skupštini

Марија Стевановић
Marija Stevanović

04. 02. 2023. u 06:30

INCIDENTE u Skupštini Srbiji, tokom rasprave o Kosovu i Metohiji, jedva su dočekali prištinski mediji, pa su vesti o ponašanju poslanika dela opozicije, spremnih i za fizički obračun, završile na naslovnim stranama njihovih portala.

НАСЛОВНИЦЕ ПУНЕ ТУЧЕ И ХАОСА: Приштински медији славили опозицију због инцидената које су правили у Скупштини

Foto: Printscreen

"Reporteri" su objavili da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić izneo vrlo malo detalja o francusko-nemačkom planu za Kosovo, a što je tražila opozicija, kao i da su oni uzvikivali: "Predali ste Kosovo", "Nema ultimatuma, nema kapitulacije."

Na portalu "Gezete ekspres", takođe, pomenut je obračun u Skupštini, koja je "sve vreme bila u haosu", kao i da su u jednom momentu opozicioni poslanici iz redova "Dveri" napali predsednika Srbije.

"Lajmi net" je izvestio da se prvo čulo skandiranje - "Izdaja, izdaja, Kosovo je srce Srbije", a da su se zatim opozicionari uputili na mesto gde je sedeo Vučić. Istovremeno, navodi se da je bilo poslanika SNS koji su se uputili ka ovom stolu, da je tuča trajala oko 15 minuta, a da je potom intervenisalo skupštinsko obezbeđenje.

I predsednik Srbije Aleksandar Vučić osvrnuo se danas na izveštavanja prištinskih medija o incidentu, poručujući poslanicima dela opozicije:

- Koliko se obradovao Aljbin Kurti i njegovi mediji vašim ponašanjem. I, gle čuda, svi su na vašoj strani. Možda ste zadovoljni time, možda niste.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (123)

ZAPAD TO NIJE OČEKIVAO: Vladimir Putin izdao naređenje zbog kog Rusija više neće biti ista