SRBIN KOJI JE PRIMIO KURTIJEV METAK ZA "NOVOSTI": Prisustvovao sam sednici o KiM - ono je velika sramota opozicije

V. N.

03. 02. 2023. u 09:35

SREĆKO Sofronijević, koji je 13. oktobra 2021. godine primio Kurtijev metak, juče je prisustvovao sednici Skupštine Srbije, kad su predstavnici opozicije pravili haos.

СРБИН КОЈИ ЈЕ ПРИМИО КУРТИЈЕВ МЕТАК ЗА НОВОСТИ: Присуствовао сам седници о КиМ - оно је велика срамота опозиције

Foto: Novosti

- Zaista sam kao Srbin s Kosova i Metohije šokiran jučerašnjim haosom i pokušajem nasilja koji su neki neodgovorni političari iz opozicije napravili u Skupštini Srbije. To je njihova velika sramota! Nama Srbima sa Kosova i Metohije treba mir, treba nam sloga i jedinstvo, a ne nasilje i podele. Kome one ružne scene juče idu u prilog? Nama Srbima sa KiM sigurno ne treba, nikakvo dobro od toga juče nismo imali - kaže Sofronijević za "Novosti".

Foto P. Milošević

- Važno je da smo i juče videli podršku naše države Srbije i predsednika Aleksandra Vučića, naše Kancelarije i direktora Petkovića, a ovi neodgovirni što gledaju samo svoje interese ne zaslužuju našu pažnju - dodaje Sofronijević.

On dodaje da će i danas biti u Skupštini Srbije.

- Biću sa svojom braćom sa Kosova i Metohije i Srpske liste na čelu sa Milanom Radoičićem koga Priština i Kurti napadaju isto kao što ga napadaju neki naši opozicionari. To vam sve dovoljno govori ko najviše radi za nas i naš ostanak i opstanak na Kosmetu - kaže Sofronijević.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (4)

SIMIĆ: Sve što je napisano u korist Srba u briselskom sprorazumu - mrtvo slovo na papiru