SRBIN KOJI JE PRIMIO KURTIJEV METAK ZA "NOVOSTI": Prisustvovao sam sednici o KiM - ono je velika sramota opozicije

V. N.

03. 02. 2023. u 09:35

SREĆKO Sofronijević, koji je 13. oktobra 2021. godine primio Kurtijev metak, juče je prisustvovao sednici Skupštine Srbije, kad su predstavnici opozicije pravili haos.

СРБИН КОЈИ ЈЕ ПРИМИО КУРТИЈЕВ МЕТАК ЗА НОВОСТИ: Присуствовао сам седници о КиМ - оно је велика срамота опозиције

Foto: Novosti

- Zaista sam kao Srbin s Kosova i Metohije šokiran jučerašnjim haosom i pokušajem nasilja koji su neki neodgovorni političari iz opozicije napravili u Skupštini Srbije. To je njihova velika sramota! Nama Srbima sa Kosova i Metohije treba mir, treba nam sloga i jedinstvo, a ne nasilje i podele. Kome one ružne scene juče idu u prilog? Nama Srbima sa KiM sigurno ne treba, nikakvo dobro od toga juče nismo imali - kaže Sofronijević za "Novosti".

Foto P. Milošević

- Važno je da smo i juče videli podršku naše države Srbije i predsednika Aleksandra Vučića, naše Kancelarije i direktora Petkovića, a ovi neodgovirni što gledaju samo svoje interese ne zaslužuju našu pažnju - dodaje Sofronijević.

On dodaje da će i danas biti u Skupštini Srbije.

- Biću sa svojom braćom sa Kosova i Metohije i Srpske liste na čelu sa Milanom Radoičićem koga Priština i Kurti napadaju isto kao što ga napadaju neki naši opozicionari. To vam sve dovoljno govori ko najviše radi za nas i naš ostanak i opstanak na Kosmetu - kaže Sofronijević.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (4)

VOZAČ 56-ice NIJE STIGAO DO OKRETNICE: Kardiolog otkriva koji su simptomi srčanog udara - muškarci ih češće IGNORIŠU