ĐUKIĆ PORUČIO: Uličarsko ponašanje dela opozicije u Skupštini je mera njihove "brige" za Kosovo i Mitohiju i naš narod na KiM

Novosti online

02. 02. 2023. u 20:17

PROF. dr Vladimir Đukić, narodni poslanik SPS i direktor KBC Dragiša Mišović, izjavio je da je uličarsko ponašanje dela opozicije u Skupštini Srbije mera njihove "brige" za Kosovo i Mitohiju i naš narod na KiM.

ЂУКИЋ ПОРУЧИО: Уличарско понашање дела опозиције у Скупштини је мера њихове бриге за Косово и Митохију и наш народ на КиМ

Foto: Printscreen

Kako kaže, Srbi na Kosovu i Metohiji nisu to zaslužili, niti je nasrtanje na predsednika Republike nešto što će odbraniti njihova prava, njihov život koji je izložen samovolji terorističke, a lažne države Kosovo. 

- Neki opozicioni "prvaci" nisu ni rekli ni jednu jedinu reč o Srbima na KiM. Njihova tema nije ni bila odbrana Srba i odbrana naše države, njihova tema je bio predsednik Vučic, na radost i oduševljenje u regionu. Nama neprijatelji ne trebaju... davno je rečeno, a evo i danas se potvrđuje i to u najvišem zakonodavnom telu naše države - zaključio je Đukić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

U SERIJAMA BIO HIPOHONDAR: U stvarnom životu potpuno drugačiji - ljudi se iznenade kad čuju čime se glumac bavio