NEVENA ĐURIĆ: Danas glume velike junake i srbuju zarad marketinga i sitne političke ćari

Novosti online

28. 01. 2023. u 16:08

NEVENA Đurić potpredsednik Glavnog odbora Srpske napredne stranke regovala je na okupljanje i sramne prozivke opozicije na račun predsednika Aleksandra Vučića.

НЕВЕНА ЂУРИЋ: Данас глуме велике јунаке и србују зарад маркетинга и ситне политичке ћари

Foto: SNS

 - Oni koji su sve upropastili, državu nam razvalili po svim parametrima, po pitanju Kosova i Metohije posebno, odnose sa svima u svetu sveli na najobičniju pijacu gde su celu Srbiju i sve što ima veze sa našom državom iznosili na tezgu, da svako uzme šta želi i hoće, danas glume velike junake i srbuju zarad marketinga i sitne političke ćari. Ne birajući ni sredstva, ni način, ni pitanje. Nema teme u kojoj nisu protiv svoje države.

Danas su se pristalice DSS, Zavetnici i Dveri skupili da "brane" Kosovo i Metohiju. Od koga? Od njih samih i njihovih lidera i partnera.

Kad god bilo ko pokuša da izvrši neki pritisak na Srbiju, njihovoj sreći nema kraja. Po sistemu - neka bude što gore Srbiji, samo da se oni dočepaju vlasti!

Pamti Srbija, i čitav naš narod, šta nam se sve dešavalo dok su nas oni i svi njihovi branili i o nama brinuli. Pravi rezultat njihove "politike" je: pogrom 2004. godine, to što su iz zatvora pustili najveće krvoloke s Kurtijem na čelu da nam narod ubija, to što su od 2008. godine dobijali samo zahvalnost od strane prištinskih separatista za svu pomoć i podršku koju su pružili u sticanju tzv. Kosovske nezavisnosti. Oni koji su kao deo trulog Saveza za Srbiju, promovisali Radu Trajković kao svog koordinatora SZS na Kosovu i Metohiji.

Takvi nam danas, svi kao jedno, bez ikakve razlike, sole pamet i drže slovo o odbrani Kosova i Metohije.

Ali, neće narod njih i ostale Kurtijeve pulene, neće njihove napade na Srbiju i predsednika, neće njihovu Radu i politiku lepih reči i milozvučnih floskula.

Hoće borbu, posvećenost i rad. Znaju ko im jedini baš to pruža. Posebno znaju Srbi na Kosovu i Metohiji ko za njih radi, ko se bori i čuva njihove interese - zato plebiscitarnu podršku pružaju Aleksandru Vučiću.

O takvoj podršci, štetočine koje sebe vole da nazivaju patriotama, mogu samo da sanjaju - navodi se u saopštenju Nevene Đurić, potpredsednika Glavnog odbora Srpske napredne stranke.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (73)

NIKOLA JOKIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta su 142 NBA igrača uradila zbog njega