VUČIĆ SE OBRATIO NA INSTAGRAMU: Država Srbija i njeni interesi uvek moraju da budu ispred stranačkih i pojedinačnih (VIDEO)

Novosti online

25. 01. 2023. u 12:57

PREDSEDNIK Aleksandar Vučić obratio se građanima na svom Instagram profilu.

ВУЧИЋ СЕ ОБРАТИО НА ИНСТАГРАМУ: Држава Србија и њени интереси увек морају да буду испред страначких и појединачних (ВИДЕО)

Foto: Printskrin Instagram/buducnostsrbijeav

- Poštovani građani Srbije, pre dva dana rekao sam istinu o svim problemima sa kojima se suočavamo po pitanju Kosova i Metohije. Ništa nisam skrivao od vas. Rekao sam vam i kako i koliko smo se borili, i kako nameravamo da se borimo u budućnosti za našu zemlju - rekao je predsednik.

Vučić ističe da je ponudio svim političkim akterima u našoj zemlji da ih upozna sa pritiscima i sa svime sa čime se Srbija suočava.

- Rekli su da ne žele da razgovaraju, ili barem dobar deo njih, već žele javnu manifestaciju, predstavu za svoje političko delovanje. Žao mi je što nisu razumeli da je država važnija od političkih interesa bilo koje stranke i bilo koga od nas. Svejedno, moja je obaveza da poštujući parlament, izađem u susret svim zahtevima. Pojaviću se u Narodnoj skupštini, odgovarati na sva pitanja, i boriti se za Kosovo i Metohiju i našu Srbiju. Samo zajedno i ujedinjeni možemo da se izborimo za bolju budućnost naše zemlje - objavio je Vučić na Instagramu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (188)

ANTISRPSKO LUDILO SE PRENELO NA ULICE! Hrvati i Albanci nastavili sa skandalima (VIDEO)