"HVALA NARODU, HVALA PREDSEDNIKU VUČIĆU" Oglasio se sin Dejana Pantića - "Čekamo da otac stigne tokom dana kući"

D.Z.

28. 12. 2022. u 11:55

NEMA srećnijih od nas sada, hvala svima, hvala narodu, hvala Srbiji, posebno hvala predsedniku Vučiću, čekamo da otac stigne tokom dana kući, rekao je u jednom dahu Predrag Pantić, sin Dejana Pantića koji je danas odlukom suda pušten iz tronedeljnog pritvora.

ХВАЛА НАРОДУ, ХВАЛА ПРЕДСЕДНИКУ ВУЧИЋУ Огласио се син Дејана Пантића - Чекамо да отац стигне током дана кући

Foto: Printskrin TV UNA

Predrag je "Novostima" rekao da im je advokat potvrdio da je stiglo rešenje o kućnom pritvoru za njegovog oca Dejana i da čekaju da im jave dalje korake. 

Pantići su zamolili "Novosti" da se zahvale svim građanima severa Kosmeta koji su bili danonoćno na barikadama, zahvaljuju se čitavoj državi Srbiji kao i predsedniku Vučiću koji su se, kako su nam rekli, zalagali da se njihov Dejan brani sa slobode, jer su verovali da je nevin. 

Predrag kaže da su počeli da gube nadu, ali da su verovali da će nepravda ipak biti sprečena.

- Hvala narodu, hvala predsedniku Vučiću, sad nas je zvao, pričao je sa majkom, mi smo presrećni i još u neverici jer smo polako gubili nadu šta će da bude s ocem. Zvao nas je malopre advokat i rekao da je dobio rešenje o kućnom pritvoru za oca. Da nije bilo naroda, da se nije ovoliko angažovala država i predsednik Vučić, da nije bilo vas iz medija, ko zna šta bi bilo s mojim ocem, ne znam, da li bi ga pojeo mrak. Nadali smo se ipak da neće moći da se desi takva nepravda s njim. Čekamo da dođe tokom dana, ne znam tačnu proceduru, ali sad ga čekamo da dođe i sve će sada biti lakše - rekao je Predrag za Kosovo onlajn.

BONUS VIDEO: 

PRELAZ MERDARE: Blokiran sa strane Kosova i Metohije

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

NE POSTOJI PRAVILO KOJE NISU PREKRŠILI: Brnabić o Rezoluciji o Srebrenici - Biće posledica po Srbiju, ali mnogo većih po svet