NA JARINjU, kao i u Lešku i okolini jutros je pojačano prisustvo patrola Kfora.

Komentari (13)

Aca

18.12.2022. 14:52

Ja mislim da je kfor sa namerom došao na jarinje i postavio bodljikavu žicu da kada budu Albanci Šiptari krenuli da etnički očiste severni deo Kosova od civila Srba, da ih sve pobiju a da će kfor stojati na jarinje da ne dozvoli da uđe srpska vojska da brani tu nejač.

Mala

18.12.2022. 15:18

Dokle će ovi kriminalci da matretiraju našu zemlju imaš narod.Bože pomozi nam i oteran kabadahije iz naše zemlje.Mogu da radešta hoće,nedamo našu zemlju,a Šiptari kada ih tako vole neka ih. vode sa sobom u Englesku.Oni su navikli da budu sluge pa će vama naduvencima dobro doći,sretan vam put kući.

DaDjo

18.12.2022. 16:38

Ovo je trenutak da Srbija posalje vojsku pred bodljikavu zicu a ovu granicnu infrastrukturu porusi i makne, time bi kfor morao da odrzava red a vremenom bi moro i da povuce siptarsku policiju i vojsku sa severa. Inace rizikuju eskalaciju sukoba sa nadmocnm Srpskom vojskom koja bi trebala da okrene cevi mitraljeza prema njimai pokaze nestrpljivost i da zahteva da maknu Siptarsku policiju sa Severa i zauzmu polozaj sa one strane ibra