KFOR NA JARINJU RAZVUKAO BODLJIKAVU ŽICU (FOTO)

Novosti onlajn

18. 12. 2022. u 12:39

NA JARINjU, kao i u Lešku i okolini jutros je pojačano prisustvo patrola Kfora.

КФОР НА ЈАРИЊУ РАЗВУКАО БОДЉИКАВУ ЖИЦУ (ФОТО)

Foto: Radul Radovanović

Tu je nekoliko džipova sa britanskim vojnicima koji se raspituju kod lokalnih Srba da li će ići danas na protest na prelazu Jarinje, koji su za 13 časova preko društvenih mreža najavile neke desničarske organizacije iz Crne Gore, RS i Srbije.

Foto: Radul Radovanović

Srbi iz Leposavića koji već osam dana stoje na barikadama zbog hapšenja Dejana Pantića i drugih Srba sa severa, noćas su primetili premeštanje jedinica Kfora iz baze Noting Hil ka Jarinju.

"Više od 15 džipova "hamer" i nekoliko Kforovih kamiona primetili smo noćas na okolnim seoskim putevima, priča se i da su razvukli bodljikavu žicu na nekim mestima", rekao je jedan od ljudi na barikadama.

Foto: Radul Radovanović

Kfor se za sada o ovome nije zvanično oglasio. Oni su u neposrednoj blizini prelaza postavili bodljikavu žicu i barikade.

(Kosovo onlajn)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (13)

ŠOK: Rafael Nadal deklasiran u Barseloni