PAŽLjIVO motrimo situaciju na severu Kosova. Kfor ima sposobnost i osoblja da omogući bezbedno okruženje i slobodu kretanja za sve zajednice na osnovu rezolucije 1244 iz 1999. godine, naveo je Kfor na Tviteru.

Prolaznik

17.12.2022. 06:59

Kakav glup odgovor. Pozivaju sve strane. Pa zar Srbi ugrožavaju nekoga ? Ne sve strane gospodo Latini. Ne. Samo jednu šiptarsku stranu treba smiriti i ubediti da poštuje dogovore. To vi nikada nećete reči a kamoli uraditi. Vaš cilj je da više nema Srba na Kosovu od samog početka 1999. To je istina i to nam i govorite kroz vaše uvijene retorike. Neće moći gospodo. Krv će pasti i vaša i naša ,ali da pobijete i proterate Srbe sa Kosova nećete uspeti. Kosovo je Srbija i tako će ostati,zapamtite to i vi i Šiptari. Sila vam tu pomoći neće i ne može. Probali ste već više puta i znate kako ste prošli. Ili ste zaboravili, nije vam bilo dosta, pa da obnovite lekcije.

Mala

17.12.2022. 11:11

Sram vas bilo,idite kući i poklanjajte Američko zemljište Šiptarima, a nas i našu zemlju ostavite na miru.Šta vas košta da sa sobom provedete i Kurtija,on je i ovako vaše gore list.

Prizren

17.12.2022. 15:33

Само знам даће подрепаши и Кфор да беже са Косова као мишеви док Српска војска упадне доље.Неће дуго потрајати до тог, гмизавци западни бежите на време.

BOGDAN

21.12.2022. 07:19

ZLOCINCI I OKUPATORI VASA OKUPACIJA SRPSKE Sv.ZEMLJE KOSOVO I METOHIJA ZA DUGO NECE BITI TOLERISANA PAZLJIVO IZABERITE DRUMOVE GDE CETE DA BEZITE KADA VAS NAPADNE SRPSKA VILA I MOTIKA I TO JE TO.