"KURTI JE SAUČESNIK U UBISTVU TRUDNICE" Haradinaj optužio lažnog premijera za zločin

Novosti online

01. 12. 2022. u 14:59

PREDSEDNIK Alijanse za budućnost tzv. Kosova Ramuš Haradinaj izjavio je da je premijer Aljbin Kurti "saučesnik u ubistvu 35-godišnje trudnice".

КУРТИ ЈЕ САУЧЕСНИК У УБИСТВУ ТРУДНИЦЕ Харадинај оптужио лажног премијера за злочин

Foto: Arhiva

Haradinaj je na Fejsbuku, povodom ubistva koje se sinoć dogodilo ispred Ginekološko-akušerske klinike u krugu Kliničkog centra u Prištini, naveo da "ubijenu nije zaštitila država od koje je zatražila pomoć".

"Aljbin Kurti je saučesnik u zločinu! Bio je potreban sablasni zločin nad majkom i njenim nerođenim detetom da bi se ceo narod užasnuo koliko daleko je otišao zločin u ovoj zemlji. Ubijena je tražila pomoć države, koju, nažalost, zajedno sa svakim od nas, svaki dan malo po malo ubijaju, ali je država nije zaštitila", napisao je Haradinaj.

Haradinaj je za takvo stanje direktno optužio i lažnog premijera tzv. Kosova Aljbina Kurtija.

"Premijer koji defunkcionalizuje pravosudni sistem u zemlji prepolovljavanjem plata sudijama i tužiocima, koji ponižava policiju, ostavlja je u krpama i sa mizernim platama, koji tera lekare da napuste posao i zemlju, jer ne mogu da žive od toga, koji ugrožava funkcionalnost školskog sistema ostavljajući nastavnike da štrajkuju duže od mesec dana, čime se država pretvara u marionetu međunarodne zajednice, svesno ili nesvesno se pretvorio u saučesnika u jezivim zločinima koji se dešavaju svaki dan", napisao je Haradinaj.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura

24 godine nakon istorijskog okršaja na Euru 2000. godine u Belgiji i Holandiji, Srbija i Slovenija se od 15 časova sastaju u 2. kolu grupe C Evropskog prvenstva. Slovenija je tada šokirala SR Jugoslaviju i povela sa 3:0, ali su Plavi uspeli da ostvare jedan od najluđih povrataka u istoriji Evropskih prvenstava izjednačivši rezultat na 3:3 za samo 6 minuta.

20. 06. 2024. u 10:00

Komentari (4)

ORLOVI LETE KA PRVOJ EVROPSKOJ POBEDI Srbija protiv Slovenije u nastavku Eura