SRUŠIO DOGOVOR U BRISELU I ODMAH PROVOCIRA: Kurti poslao 40 vozila policije na sever

Novosti online

21. 11. 2022. u 17:58

SVEGA nekoliko sati pošto je u Briselu blokirao svaki dogovor sa Beograda, Aljbin Kurti povukao je potez kojim očigledno otkriva svoje prave namere prema Srbima na Kosovu i Metohiji.

СРУШИО ДОГОВОР У БРИСЕЛУ И ОДМАХ ПРОВОЦИРА: Курти послао 40 возила полиције на север

Foto: ATA

Naime, kako Novosti nezvanično saznaju, primećena je kilometarska kolona od oko 40 vozila takozvane kosovske policije iz pravca Bajgore koja se spustila u Srbovac i kreće se ka Leposaviću.

Pretpostavlja se da je njihovo krajnje odredište baza na Jarinju. Takođe, na putnom pravcu od sela Dren ka novoj bazi u selu Jasenovik prisutni specijalci na više lokacija. Reč je o potezu od Srbice ka Zubinom Potoku.

Da vlast u Prištini namerava da nastavi da zvecka oružjem i sprovodi nasilje nad Srbima svedoči i to što su u bazu Belveder u južnoj Kosovskoj Mitrovici stigli ministri policije i odbrane Dželjaj Svečlja i Armend Mehaj.

Uskoro opširnije

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

"POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA" Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

- POGLEDAJTE sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

03. 02. 2023. u 14:22

Komentari (2)

SOČNO TELEĆE PEČENJE U RERNI: Po receptu najiskusnijih kuvara - tajna je u brašnu