"JOŠ JEDNOM POKAZUJETE DA SU ZA VAS "VLADAVINA ZAKONA" I "LJUDSKA PRAVA" SAMO PRAZNE FRAZE": Oštar odgovor Ane Brnabić Violi fon Kramon

Novosti online

17. 11. 2022. u 07:27

PREMIJERKA Ana Brnabić odgovorila je izvestiocu Evropskog parlamenta Violi fon Kramon.

ЈОШ ЈЕДНОМ ПОКАЗУЈЕТЕ ДА СУ ЗА ВАС ВЛАДАВИНА ЗАКОНА И ЉУДСКА ПРАВА САМО ПРАЗНЕ ФРАЗЕ: Оштар одговор Ане Брнабић Виоли фон Крамон

Ana Brnabić, Foto Tanjug

-Još jednom pokazujete da su za vas "vladavina zakona" i "ljudska prava" samo prazne fraze – lepo zvuče, ali ništa ne znače. Kratko podsećanje na njihovo pravo značenje: 

1. Vladavina prava = puna implementacija Briselskog sporazuma. 

2. Ljudska prava = (u najmanju ruku) pravo glasa.

Priština brutalno krši oba i to uz vašu punu podršku. Na svu sreću, u EU postoje ljudi koji, za razliku od vas, zaista veruju i u vladavinu prava i u ljudska prava. Ovde završavam dalju raspravu. Rasprava sa licemerima = gubljenje vremena. Sve najbolje - napisala je premijerka na Tviteru.

BONUS - NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (81)

ARIJANA NE MOŽE DA DOĐE SEBI: Udovica Siniše Mihajlović teško podnosi novu tragediju