U RUKAMA NOSILI PAPIRE NA ĆIRILICI: Oko 300 srpskih policajaca, komandira i rukovodioca sa severa KiM podneli ostavke (FOTO)

Novosti online

06. 11. 2022. u 14:20

OKO 300 srpskih policajaca, komandira i rukovodioca iz četiri opštine sa severa Kosova i Metohije danas u 14 sati je i formalno podnelo svoje ostavke u policijskoj stanici u Kosovskoj Mitrovici, a njihove preostale kolege to će učiniti sutra.

У РУКАМА НОСИЛИ ПАПИРЕ НА ЋИРИЛИЦИ: Око 300 српских полицајаца, командира и руководиоца са севера КиМ поднели оставке (ФОТО)

Foto: Novosti

Oni su zajedno došli ispred stanice u Kosovskoj Mitrovici noseći u rukama svoje ostavke na ćirilici, a potom su ušli u zgradu stanice. 

Ubrzo su i izašli, a ostavke predali.

Foto: Novosti

Foto: Novosti

Foto: Novosti

Foto: Novosti

BONUS - NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Da li znate po kom srpskom velikanu je nazvana ulica koja povezuje Savski trg i Kulu Beograd?

Da li znate po kom srpskom velikanu je nazvana ulica koja povezuje Savski trg i Kulu Beograd?

BEZ poštovanja istorije i čuvanja sećanja na velikane koji su nas svojim besmrtnim delima u prošlosti zadužili nema ni svetle budućnosti. Vođen ovim univerzalnim životnim geslom, Belgrade Waterfront nije propustio da, podižući najmodernije naselje u Srbiji, čitavu desnu obalu Save premreži novim saobraćajnicama koje predstavljaju svojevrstan omaž slavnim istorijskim ličnostima.

23. 05. 2024. u 16:00 >> 12:26

Komentari (0)

UMRO GODINU POSLE NJE: Poznati glumac bio večna Riskina ljubav - kad ga je napustila, samo je ponavljao: Kako ću ja bez moje Rade?