KURTIJEVI SPECIJALCI STIGLI NA PRELAZ BRNJAK: Provokacija Prištine u trenutku dok se održavao narodni skup Kosovskoj Mitrovici

Novosti online

06. 11. 2022. u 13:23

MINISTAR unutrašnjih poslova lažne države Kosova Dželjalj Svečlja u pratnji specijalaca došao je na administrativni prelaz Brnjak.

КУРТИЈЕВИ СПЕЦИЈАЛЦИ СТИГЛИ НА ПРЕЛАЗ БРЊАК: Провокација Приштине у тренутку док се одржавао народни скуп Косовској Митровици

Foto: Faceboo/Xhelal Sveçla

Svečlja je okružen pripadnicima specijalnih jedinica, koji su nosili automatsko oružje u rukama, rekao da "cela kosovska policija" ispunjava svoje službene dužnosti.

Svečlja je objavio i fotografije iz objekata koje su napustili pripadnici policije srpske nacionalnosti, prenosi Informer.

- Danas sam posetio punkt u Brnjaku i stanice policije u Brnjaku i Jasenoviku. Svi pripadnici policije predano ispunjavaju svoje službene dužnosti obezbeđujući mirno okruženje i usluge za sve građana na celoj teritoriji Kosova - rekao je Svečlja koji je Brnjak posetio u trenutku kad se u Severnoj Mitrovici održava veliki narodni skup Srba sa KiM.

Policijske stanice i regionalna komanda za sever KiM od juče nemaju više pripadnike srpske nacionalnosti koji su skinuli uniforme zbog terora Prištine prema Srbima.

BONUS - NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna