PRIŠTINA će najverovatnije tokom decembra, podneti zahtev za članstvo u Evropskoj uniji!

Komentari (9)

Gagi

31.10.2022. 08:54

Sad će EU, za kaznu što neće da odlože preregistraciju, da im da status kandidata i da potvrde da im ne mogu ništa. Nije što su licemerni, nego što misle da smo budale i da treba da im verujemo.

Ww

31.10.2022. 09:16

Za nas još važi i vašingtonski, i briselski, i svi drugi sporazumi. Nigde ne postoji da se samo jedna strana slepo drži sporazuma, ugovora koji je štetan po nju, dok druga strana uopšte ne poštuje dogovoreno. Šiptari i njihovi zaštitnici nemaju kredibilitet da potpisuju sa nama bilo šta više.Ovo važi i za sve buduće sporazume, znači da mi sutra kada bismo i potpisali nezavisno Kosovo, oni bi tražili još i Rašku, pa dalje...Njihova "vlada" preduzima sve neophodne korake...a mi spavamo i plašimo se svih! Svakog dana gubimo, nekad manje, nekad više!

UstuljaVon

31.10.2022. 11:04

Pa njima je odavno mesto u fašističkoj evropi. Jedini kriterijum za prijem u EU je da si bio uz fašiste u drugom svetskom ratu. Kad je mogla hrvatska, rumunija, bugarska, poljska i slični fašisti onda su i šiptari bliže nego Srbija. Nama nije ni mesto da budemo kod tih.

RAKONI

31.10.2022. 13:59

Rusija se drzala svega sto je bilo potpisano u Minskom dogovoru pod garancijom Nemacke i Francuske medjutim Ukrajina je odbacila taj ugovor kao nevazeci i evo kako se zavrsilo...ako mislimo da vratimo Kosovo i Metohiju u okvir Srpske drzave kad tad moramo da se suocimo da to ostvariti putem pregovora sigurno necemo jer evo 20 godina pregovaramo i svake godine je sve gore !! Ova pozicija je je naj povoljnija i namerno je odrzava SAD i vecina NATO drzava jer im daje izgovor da drze vojnu bazu bez ikakve odgovornosti i placanja za tu bazu na teritoriji Srbije koja je naj veca Americka baza van Amerike !!