SRPSKI član Predsedništva BiH Milorad Dodik zatražio je od predsednika Međunarodnog rezidualnog mehanizma za krivične sudove Grasiele Gati Santana da u okviru svojih nadležnosti interveniše kod vlade Velike Britanije da se zaustavi zatvorski teror nad haškim osuđenikom Radovanom Karadžićem, koji izdržava kaznu doživotnog zatvora na ostrvu Vajt.

Walter Pravicek

29.10.2022. 19:41

U Sloveniji smo se pitali u vezi pokolja u Srebrenici:dali je Karađić tada lično pucao u ljude,jer se zna da je bio aktivan neki Slovenac Kos?Mi mislimo,da je sve političko,ne,da je kažnjen za krivično delo pucanja u ljude.Trebalo je pronači počinitelje,ne Predsednika Republike Srbske.

Nikola

29.10.2022. 20:02

To kako se odnose prema njemu je putokaz kako će oni biti tretirani - Uskoro. Poživi Karadžiću - sloboda naroda evrope i tvoja za koju si se borio je blizu

SramniHag

29.10.2022. 21:36

Bedno ponašanje engleza, još jednom pokazjje da su dno dna. Odvratna parazitska, pljačkaška i genocidna nacija. Srećem nestaju i uskoro će biti maninja i na ostrvu.

Draga

30.10.2022. 11:03

Užas, kako postupaju sa g. Karadžićem. Nije ovo zaslužio. Od Engleza i ostalih ništa novo, dokazali su se i ranije. Kako su u bivšoj vlasti mogli da rade tako protiv svog naroda i pre(o)daju svoje ljude, to ne razumem. Strašno.