RADIĆU ISKLJUČIVO U INTERESU NARODA I DRŽAVE: Oglasio se novi ministar bez portfelja Edin Đerlek, zahvalio Vučiću i Brnabićki

Novosti online

24. 10. 2022. u 17:44

EDIN Đerlek, dosadašnji generalni sekretar Stranke pravde i pomirenja koju je, posle smrti muftije Muamera Zukorlića, preuzeo njegov sin Usame, biće ministar bez portfelja u novoj vladi Srbije.

РАДИЋУ ИСКЉУЧИВО У ИНТЕРЕСУ НАРОДА И ДРЖАВЕ: Огласио се нови министар без портфеља Един Ђерлек, захвалио Вучићу и Брнабићки

Foto: Jutjub/Sandžak Media

Đerlek se zahvalio lideru svoje stranke Usameu Zukorliću i Predsedništvu SPP na ukazanom poverenju i podršci da bude imenovan za ministra.

- Predsedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću i predsednici Vlade Ani Brnabić zahvaljujem se na šansi da zajednički gradimo ovu zemlju, unapređujući prava nacionalnih zajednica u Srbiji i podižući životni standard u svim delovima naše zemlje. Ukazana mi je velika cast, ali i odgovornost. Pokazaćemo javnosti kako se na jedan ozbiljan način obnaša jedna tako važna funkcija - kazao je Đerlek i dodao:

- Ono što mogu da obećam je da ću biti na usluzi svim građanima, a posebnu pažnju ću posvetiti mom bošnjačkom narodu i Sandžaku. Biću ministar koji radi isključivo u interesu svoje države i svog naroda. Ako bi bilo drugačije, izdao bih sebe i svoja uverenja, to više ne bih bio ja i to bi značilo moj izlazak iz politike. Pokazaću drugačiji model vođenja politike, onaj koji naši građani željno iščekuju. Moja misija će biti vrednosno uzdizanje politike i humaniziranje političkog delovanja. Moja rad će biti energičan, požrtvovan i okrenut običnom čoveku. Pred nama su teška vremena u kojima nam je preko potreban mir i stabilnost, ali i pravda i suštinsko pomirenje među narodima.

(Kurir)

BONUS VIDEO: KARAĐORĐEVO ZVONO ODJEKUJE 210 GODINA - Vožd ga je darovao da bi objavilo slobodu narodu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

OVO JE MALO KO OČEKIVAO! Novak Đoković stigao u Rim (VIDEO)