VERUJEM da će vlada u narednom periodu biti dostojna u narednom periodu i da će biti dobar partner sa predsednikom Republike, izjavio je Miloš Vučević, koji će u novoj vladi zauzeti mesto ministra odbrane.

Komentari (6)

Leštanac

23.10.2022. 16:42

Fala Bogu da su se u SNS osvestili i da u vladi više nema kaubojske poltronke, Zorane Mihajlović, a Nebojše Stefanovića, koji neznam iz kojih razloga dosada nije smenjen. Da je imao savesti, posle toliko afera sam bi podneo ostavku.

Ccc

23.10.2022. 18:40

@Leštanac - Meni nije jasno ni zašto je Ružić i dalje tu. Ništa za prosvetu uradio nije, a tamo je jezivi javašluk. Inače, kako on kao pravnik može biti dovoljno stručan da vodi prosvetu? Naravno, imaće 3-5 savetnika koji su iz struke..pa zašto onda jednog od savetnika ne postaviti za ministra prosvete. Jedna osoba manje u lancu, manje novca se izdvaja za plate, a zaposli se neko iz prosvetne struke da je dovede u red.

Mile

23.10.2022. 17:56

DOBRO BI BILO DA ZATVORITE I VOJNU I POLICIJSKU AKADEMIJU,POŠTO NIJEDAN OD VISKO RANGIRANIH OFICIRA NIJE MOGAO DA BUDE MINISTAR VOJNI ILI MUP-a! NEMAM NIŠTA PROTIV NI VUČEVIĆA NI DAČIĆA,ALI JEDAN JE PRAVNIK,DRUGI POITIČKE NAUKE,ROSIRO KOJE BI DA DRŽE,MOŽDA ĆE ONI DA VRŠE FUNKCIJU,ALI UZ VELIKI NAPOR SAVETNIKA,DOK SAMI KOLKO DA SU VIČNI NEMOGU BITI EFIKASNI! SAMO NEKA SE POTRUDE DA VOJSKU I POLICIJU NEZAUSTAVNO MODERNIZUJU,JER DOLE OVI NESPAVAJU. MALO PA MALO NEKO NOVO ORUŽJE!

Boba

24.10.2022. 08:20

@Mile Kao provo ne vičite! Niste obavešteni o funkicji ministra odbrane. Taj ministar nema funkciju komandanta. Njegovo je da brine o snabdevenosti vojske tj. sa ekonomske strane. Osim toga ministri se smenjuju. Sa ove funkcije jedan vojnog obrazovanja ne može iči na neku drugu funkciju npr. ministra poljoprivrede. Po vašem bi bio jedan za celi život. To ste i naučili, zar ne?"