MINISTARKA pravde Srbije Maja Popović danas je oštro osudila najnovije provokacije hrvatske štampe, ocenivši sramotnim i nedopustivim da Hrvatska, kao članica EU, ne osudi objavljivanje naslovne strane kojom se liderima regiona dodeljuju nacistička obeležja.

Komentari (16)

Toza

01.10.2022. 11:21

Pa, lepo Hrvatska promoviše EU- toliko lepo, da ne poželiš ni da joj se približiš! Štite i slave kao nacionalne heroje ubice dece, prete i ucenjuju susede, a kada vide da ih nisu uplašili, prelaze na najniže uvrede!

Rale

01.10.2022. 11:27

Ako predstavnici EU misle da neko uvaži njihove predloge i primedbe, prvo treba da budu fer i nepristrasni, što nije slučaj! Kako je moguće da ćute na dosadašnje pinašanje hrvatskih zvaničnika?!

Ljubica

01.10.2022. 11:52

To je po sistemu napad je najbolja odbrana. Predsednik je u SAD, na njihovoj TV izneo neke stvari o Jasenovcu, to oni ne mogu lako svariti.Italijanska premijerka je pominjala deo Istre i Dalmacije koji bi u budućnosti mogli da potražuju. Na Orbana su već dugo ljuti, od kad je pominjao izlaz na more, a i dobri odnosi sa Srbijom su dovoljni da ga u Hrvatskoj ne vole.

ZAvram

02.10.2022. 00:15

Кад доживех да чујем и став по питању европских безвредности од министарке Поповић... А нешто главе у песак завукли баш они, који нас неустрашиво воде у ову лудару, звану ЕУ... А, зна ли се ко је дозволио да се ученицима шестог разреда држи предавање о промени полова? Ако се, под хитно, наше образовање не уозбиљи, и одрекне се европских баханалија, којима бриселска дружина тепа и зове их вредностима, оде Србија у неповрат! Шта? Нешто не чујем министре културе и просвете...