PREDSEDNIK SE NAŠALIO NA INSTAGRAMU: "Dužnost ispijanja vina prešla je sa mene na njega" (FOTO)

Novosti onlajn

02. 09. 2022. u 20:39

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić objavio je Instagramu fotografije iz Beograda na vodi. Vučić je stigao na Makedonsko veče koje je priredila Vlada Severne Makedonije, a u okviru sajma vina Otvorenog Balkana.

ПРЕДСЕДНИК СЕ НАШАЛИО НА ИНСТАГРАМУ: Дужност испијања вина прешла је са мене на њега (ФОТО)

Foto: Instagram/buducnostsrbijeav

- Dimitar Kovačevski je večeras organizovao fantastično makedonsko veče u Beogradu, a mene, kao i obično, Siniša smara o Kuli Beograd i svim sadržajima koji će biti u njoj. Srećom, a po njegovom izrazu lica, to se može videti, dužnost ispijanja vina prešla je sa mene na njega. Živelo prijateljstvo Srba i Makedonaca! - napisao je predsednik.

Makedonsko veče u okviru sajma vina Otvorenog Balkana priredila je večeras Vlada Severne Makedonije, pod otvorenim nebom na krovu tržnog centra Galerija u Beogradu na vodi, a počasni gost na koktelu je i predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Takođe, počasni gosti su i premijer Crne Gore Dritan Abazović, a očekuje se da dođu i premijeri Srbije i Albanije Ana Brnabić i Edi Rama.

Vučić je na svečanost stigao zajedno sa Abazovićem, a prisustvuje i ministar finansija Siniša Mali, ministarka za rad Darija Kisić Tepavčević i ambasador SAD u Beogradu Kristofer Hil.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (19)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri