"NIKO NAS NE MOŽE ZAUSTAVITI" Vučić objavio fotografiju - "Pravimo planove gde želimo da dovedemo nove investitore" (FOTO)

Novosti onlajn

10. 08. 2022. u 13:14

PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić objavio se na svom Instagram nalogu fotografiju na kojoj se u radnoj atmosferi nalazi u društvu sa Danilom Cicmilom, svojim savetnikom za investicije.

НИКО НАС НЕ МОЖЕ ЗАУСТАВИТИ Вучић објавио фотографију - Правимо планове где желимо да доведемо нове инвеститоре (ФОТО)

Foto: Instagram

- Mnogo ljudi je na odmoru, nema zvaničnih sastanaka, pa smo sebi dozvolili luksuz da ne budemo u odelima. Mnogo važnije, sa Danilom Cicmilom pravimo planove u koje okružne i opštinske centre u Srbiji bismo želeli da dovedemo nove investitore iz zemlje i inostranstva.

- Mnogo smo fabrika otvorili, ali i dalje ima mesta gde to nismo učinili i zato ćemo u narednom periodu dati sve od sebe da investitore dovedemo u Sombor, Požarevac, Kikindu, Vrbas, Bačku Palanku, Negotin, Zaječar, Užice, Prokuplje, Novi Pazar, Prijepolje...

- Na kraju, sve puteve, pruge, bolnice, škole, pozorišta, muzeje, stadione uspeli smo da izgradimo i obnovimo zahvaljujući novim fabrikama, većem izvozu i ubrzanom ekonomskom rastu naše zemlje. To je trajno opredeljenje Srbije i niko nas po tom pitanju ne može zaustaviti - napisao je predsednik u opisu fotografije. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (116)

BRNABIĆ PUTUJE U JAPAN: Prisustvovaće državnoj sahrani Šinza Abea