JEDNA od najvećih obaveštajnih službi na svetu me obavestila da su moji stavovi neprihvatljivi i da, ukoliko ih ne promenim i ne napustim politiku koju vodim, da će učiniti sve da ne budem član Vlade, rekao je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin.

Soko

24.07.2022. 11:22

Vuline ako neko treba da te smeni to će biti onaj ko te je i postavio.Sobzirom da radiš sve u interesu države i naroda to se neće desiti.Zapadne kuje i njihovi obaveštajci treba i moraju da shvate da su njihova okupatorska vremena prošla.Oni postoje još jedino na njihovom po..anom jeziku i njihovoj prljavoj propagandi.Živeo Aleksandar i Aleksandar,živela Srbija.Smrt zapadnom fašizmu.

neregistrovan

24.07.2022. 11:25

Licno mislim da je odavno poceo progo9n ministra Vulina,ciji patriotizam nije upitan.Zar zorana nije vec pocela da ga javno dezavuise? Nedaj se ministre,imas nasu podrsku.

Cole5

24.07.2022. 11:26

Iz prve da pofađam da će medijsku kampanju voditi Nova S, N1, Danas, Krik i Birn kao i Zorana Mihajlović... A obavestajna služba je naravno CIA, mada bi mogla biti i M6 ili nemački BND

Ranko

25.07.2022. 16:04

Kako naivno zvuci obavestajna sluzba, isto kao i NATO sto je odbrambeni savez. Ti "obavestajci" su neposredni izvrsioci ili asistirali u pripremama "oslobodilackih ratova" koje su vodili sirom sveta samo na lokacijama interesantnih njima u kojima su mnoge zemlje razorene i unisteni zivoti desetine miliona ljudi, drzavnim udarima, ubistvima, otmicama, mucenjima u tajnim zatvorima i laboratorijama, nehumanim experimentima...Koliko ima onih koji su pristali za pare i druge privilegije u vladi, akademiji, medijimada....da rade za njih protiv svog naroda i protiv neprijatelja zapada.

Miško

25.07.2022. 17:24

Ime i prezime na svetlost dana ,ambasadi zahvalnost za dosadašnju saradnju i ključ u bravu,pošto su im usta puna demokratije.Dosta su sve ove godine trenirali strogoću nad Srbijom .

Marko

25.07.2022. 21:31

Ti isti "obavestajci" su izmedju ostalih zlocina pocinjenih sirom sveta pripremili teren za otimanje Kosova i razaranja Srbije. Oni su stvorili OVK, naoruzavali, obucavali hranili i iskoristili na kopnu. Dali su im opremu za navodjenje aviona. Kadri Veselji se pohvalio kako je jednom prilikom kod Decana pozvao avione da napadnu polozaje srpske vojske i milicije i "avioni slobode" su dosli. Posle rata je bio glavni "obavestajac" Kosova. Radio je i pre, za vreme i posle rata za tu najvecu "obavestajnu" sluzbu koja je imala i pre rata i posle rata svoje kancelarije na Kosovu i zajedno sa nemackim " obavestajcima" dala veliki doprinos krvavom raspadu Jugoslavije.