ALBANSMKI premijer Edi Rama rekao je, nakon što su zvanično otvoreni pregovori za članstvo Albanije u EU, da je Haški sud nastao na osnovu izveštaja "punog rupa" uz tvrdnju da su na osnovu njega "nepravedno zatvorene" bivše vođe OVK pod optužbom za ratne zločine i trgovinu ljudskim organima.

Dobrovoljac

19.07.2022. 18:24

Ja sam upoznao te albance sticajem okolnosti 98-99 i nemam neko visoko misljenje o njima .Oni egzistiraju dok neki od srpskih lidera nekaze dosta vise i onda mi to resavamo za veke vekova pa da nasa deca i unuci zive u miru u svojoj Srbiji u vekovnim granicama.

Vatro Marx

19.07.2022. 18:33

Po tradiciji nikada Srbin sa Albancem nije imao dobre odnose.Bez obzira sto Vucic nastoji da odnose poboljsa, sve je to uzaludno i neproduktivno. politicki i ekonomski su zaoztali. Traba tu postaviti kinsski zid i one siptare koji se ne slazu Srpskom politikom, poterati u Albaniju. Nikada Srbin nije losije ziveo na Kosmeta od respeta Yu, sta se vise ceka rijesiti jednom za uvijek, dosta je proterivanje, paljenje, ubijanje, osudjivane, rusenje sve Srpsko, u srcu Europe.

Slaven

19.07.2022. 22:22

Pazi "rus"Dik Marti se time bavio. Eto nakon otvaranja pregovora mora da peva u horu. I bez njegovog lupetanja znamo da ovi sto su u zatvoru ce izaci vrlo brzo.

Vesna

20.07.2022. 10:04

Sa njima samo fino i sa distancom.Kontrolisati sve koji ulaze u Srbiju., a na granici ih istresati iz gaca. Kakav turizsm u Albaniji.Nemojte ljudi da budete smesni.

Pera

21.07.2022. 01:28

Marti Švajcarski političar nije izmislio rose zna samo se krije Ameri i Britanci su bili prisutni jer NATO je već bio tamo u Albaniji samo se krije nikome nije dato da pregledaju od lekara drugih zemalja sklonuli na vreme da se uklone važni tragovi sa natovcima, toje i Del pontejeva spominjala obadvoje su sklonjeni,