MINISTAR unutrašnjih poslova i lider Pokreta socijalista Aleksandar Vulin odgovorio je danas potpredsednici Vlade Srbije i ministarki rudarstva i energetike Zorani Mihajlović koja ga je kritikovala zbog izjava o ujedinjenju Srba.

Komentari (9)

uzas

12.07.2022. 16:59

Jedno pitanje: dokle ce ova zena,a i njeni istomisljenici,da sede u Vladi??? Pa,da li je moguce,da jedan Ministar,moze da daje svakakve izjave,po raznim TV kucama? Da pljuje po vlasti,i po tome,sta misli velika vecina naroda? Kog onda ona uopste i predstavlja??? Jedini odgovor je onda,strane institucije,koje zele da oslabe,i uniste Srbiju.

Mikabg

12.07.2022. 17:10

Gospođo Mihajlović, molim vas da nam više ne objašnjavate mišljenje stranih Ambasadora u Srbiji i da nam dozvolite da volimo Srbiju i sve Srbe na svetu.!!!???? Vaše vreme je isteklo. Shvatite to jednom!!! ???

Pedja

12.07.2022. 18:18

Gospodjo Mihajlovic, veoma pogresno objasnjenje. Proslost se mora gledati, nasa najveca greska je bila sto smo dozvolili da se proslost zataska, jer su to od nas trazili svi oni koji su u proslosti radili veoma temeljno na iskorjenjivanju nase nacije. Zato nam se i desila nedavna proslost, kada nismo znali ni ko smo ni stasmo, a mislil smo da su nam svi prijatelji ili braca. E da nam se ne bi desilo ponovo ruzno budjenje, mi moramo da ucimo nove generacije ko smo mi i ko su nam stvarni prijatelji i braca. Ideologija koja nam je bila nametnuta je ucinala da je drugi iskoriste i nastave vekovno unistavanje nase nacije, da li je sramota reci da je vise od pola hrvacke nacije nastalo pokrstavanjem srba kroz vekove, gurano od strane vatikana. Cela dalmacija je kroz istoriju bila srpska, osim Dubrovnika koji je takodje bio pod zastitom srpske drzave. Nasa najveca greska je sto smo ih se odrekli i dopustili da budu hrvati a ne srbi katolicke veroispovesti. To su nam isto uradili i turci za vreme osmanlija, pa se izrodila nova nacija bosnjaka koja je u svari islamizovana srpska zajednica, kao sto je i veliki deo srba na kosovu prihvatio islam pod pritiskom arbanasa i turaka, posle seobe pod vodjstvom Cernojevica. Pa nam sad svi svojetaju zemlju i proslost. Naravno uz to treba da razvijamo ekonomiju na postenim osnovama a ne da nas neko iskoristava, za sto bi vi trebali da budete zaduzeni a ne da se izvinjavate onima koji su nas klali i pokrstavali po Kozari, bacali u hercegovacke jame i druga stratista.